Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Brončano ljeto zgodnih vaterpolista Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 25. kolovoza 2014. god. u 17:01

 

Ljetne radosti, uživanje na plaži i zabava bliže se kraju. Naši vodeni junaci, hrvatski vaterpolski vaterpolisti upravo su osvojili novu brončanu medalju na FINA Svjetskom kupu u Kazahstanu. Ovim su natjecanjem završile ljetne reprezentativne obaveze, a iako su im Europsko prvenstvo i Svjetski kup ostavili malo vremena za uživanje, ovog su ljeta uspjeli uhvatiti nekoliko dana kako bi ih proveli s najdražima. Svaki slobodni trenutak na pripremama također su dobro iskoristili.


Opširnije...
 
Predstavljen novi spot Petra Graše 'Uvik isti' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. kolovoza 2014. god. u 17:45

 

Splitski glazbenik Petar Grašo s ljetnim hitom Uvik isti ne silazi s vrha top lista. Prekrasna pjesma o životu u Dalmaciji prepoznata je od strane publike i ovog je ljeta nazaobilazni hit koji se pjevuši diljem regije. Petar Grašo predstavlja emotivan video spot koji prikazuje kraj života jednog tipičnog Dalmatinca koji je ostao vjeran obitelji, sebi ali i svojim navikama i porocima. Sve što ostavi iza sebe je boca vina i pregršt uspomena.


Opširnije...
 
Kraljice na prijemu kod načelnika Lopara Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. kolovoza 2014. god. u 15:39

 

Danas na Veliku Gospu ljepotice izbora Kraljice Jadrana 2014., voditeljice Ava Krabatić i Maja Curavić te članovi Direkcije posjetili su načelnika općine Lopar gosp. Alena Andreškića, predsjednika Vijeća gosp. Damira Paparića, direktora turističke zajednice općine Lopar gosp. Marin Mušćo, direktora Lopar Vrutak gosp. Zdenko Jakuc, zamjenika načelnika gosp. Frane Gabrića, predsjednika Uprave hotelskog poduzeća IMPERIAL d.d. Rab Vlado Miš, direktor ugostiteljskih operacija IMPERIAL d.d. Rab Marko Miš te gosp.Nikola Grgurić direktor hotelskih operacija hotela Imperial d.d. Rab.


Opširnije...
 
Novosadska ljubavna priča Petra Graše Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. kolovoza 2014. god. u 04:15

 

Novosadsko muzičko ljeto ugostilo je jednog od najboljih hrvatskih glazbenika. Akustičnim koncertom pod nazivom More i ja, more i ti Petar Grašo se po prvi puta predstavio publici u Novom Sadu te ih poveo na jedinstveno i nezaboravno ljubavno glazbeno putovanje. Središnji ljetni glazbeni događaj u regiji Novosadsko muzičko ljeto ispričao je jednu od najljepših ljubavnih priča. Najiščekivaniji koncert sezone akustična je glazbena priča More i ja, more i ti kojom se predstavio hrvatski kantautor Petar Grašo.


Opširnije...
 
Sljedeću subotu Hrvatska bira Kraljicu Jadrana 2014. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 08. kolovoza 2014. god. u 14:53

 

Sljedeće subote u Loparu na otoku Rabu Hrvatska će izabrati novu Kraljicu Jadrana. U tijeku su završne pripreme za najljepšu djevojku Jadrana, u subotu 16.08.2014. na prekrasnoj velikoj terasi turističkog naselja San Marino-Lopar s početkom u 21:30 sati finalistice od Dubrovnika do Pule predstaviti će se na finalnom izboru Kraljice Jadrana 2014.


Opširnije...
 

   Stranica 41 od 49

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.