Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Vaterpolisti snimaju novu kampanju na suhom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. travnja 2014. god. u 12:54

 

Četiri hrvatska vaterpolska reprezentativca ovih dana u Zagrebu snimaju novu kampanju koja izlazi ususret Europskom prvenstvu koje ih očekuje ovog ljeta u Budimpešti. Atraktivni Luka Bukić najmlađi je sudionik kampanje. Njegov kolega, Dubrovčanin Marko Bijač, prije nekoliko dana proglašen je najboljim golmanom regionalne Triglav Jadranske vaterpolske lige. Zlatnom olimpijcu Paulu Obradoviću snimanja nisu strana pa se i na ovom zabavio, dok je Petar Muslim otkrio neke svoje nove talente.


Opširnije...
 
Miss Universe vodit će Ivana Delač Đolo Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 08. travnja 2014. god. u 17:30

 

Izbor Miss Universe Hrvatske 2014. održati će se u sportskoj dvorani Marina Cvetkovića u Opatiji u petak, 11. travnja 2014. u 20i30 sati. Povodom proslave 170 godina turizma u Opatiji ulaz u dvoranu je slobodan za sve posjetitelje. 19 finalistica na izboru će nositi kupaće kostime Yamamay, Salsa jeans, večernje haljine Vesna SPOSA i cipele Baldinini. Koja ljepotica će biti okrunjena kao nova misica i predstavljati nas na svjetskom natjecanju Miss Universe predstoji nam vidjeti za nekoliko dana.


Opširnije...
 
Glasujte za Miss fotogeničnosti Miss Universe 2014! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 31. ožujka 2014. god. u 09:25

 

Melita Fabečić, Miss Universe Hrvatske 2013. predati će krunu zlatarne Dodić svojoj nasljednici na finalnom izboru Miss Universe Hrvatske 2104. koji će se održati u novoj sportskoj dvorani Marina Cvetkovića u Opatiji u petak, 11. travnja 2014. U 20 i 30. Grad Opatija i Direkcija Miss Universe Hrvatske odlučili su izbor pokloniti Opatijcima i svim njihovim gostima povodom proslave 170 godina turizma u Opatiji, pa će stoga ulaz u dvoranu Marina Cvetkovića biti slobodan za sve posjetitelje.


Opširnije...
 
Novi spot Maje Šuput - 'Neprilika' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. ožujka 2014. god. u 18:06

 

"Snimanje spota za pjesmu Neprilika bilo je najzabavnije i najsmješnije snimanje u mojoj karijeri" poručuje Maja. Samo snimanje trajalo je puna dva dana, gotovo i bez pauza, a kako bi atmosfera na snimanju spota bila stvarna u spotu su sudjelovale Majine prjateljice, prema ideji režisera Darka Drinovca koji je zamislio zanimljivu radnju.


Opširnije...
 
Maja Šuput snimila spot za 'Nepriliku' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 19. ožujka 2014. god. u 18:55

maja1903141

 

Snimanje spota za pjesmu Neprilika bilo je najzabavnije i najsmješnije snimanje u mojoj karijeri, kaže Maja. Glazbu za novi Majin hit Neprilika napisao je Branimir Mihaljević, zarazan tekst Antonija Šola, a aranžman Shaun Tien. Spot je snimljen prema ideji režisera Darka Drinovca koji je zamislio zanimljivu radnju, predloživši da djevojke koje će biti u spotu, budu zaista Majine prijateljice, a kako bi dobili pravu i iskrenu atmosferu.


Opširnije...
 

   Stranica 46 od 48

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.