Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Til Tilen spojio Huljića i seks u video spot Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. kolovoza 2014. god. u 22:05

 

Poznati hip hop glazbenik Fil Tilen spojio je glumu, sex i predstavnike hrvatske glazbene industrije u jedno te pobudio neviđenu pažnju kakvu nismo vidjeli godinama. Til Tilen ovoga je puta definitivno nadmašio samog sebe. Kao redatelj, scenarist i reper, u želji da pređe vlastite granice svog stvaralaštva, napravio je glazbeni spot kakav ne viđamo na prostorima lijepe naše.


Opširnije...
 
Novi ljetni hit Severina promovira u Aurori Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 28. srpnja 2014. god. u 08:38

 

Najpoznatija domaća ikona Severina, svoj novi hit UNO MOMENTO za koji je snimljen i provokativni video promovirati će i u Aurori, ove subote 02. kolovoza. U dugogodišnjoj nadasve uspješnoj karijeri snimila je 12 albuma i surađivala sa mnogim renomiranim umjetnicima poput Arsena Dedića, Željka Bebeka, Gorana Bregovića i drugih. Svaki Severinin nastup malo je umjetničko djelo obojano svim nijansama ženskog srca zbog čega su njeni nastupi uvijek rado posjećeni, a klubovi popunjeni do zadnjeg mjesta.


Opširnije...
 
Sjajne Barakude u trenucima opuštanja Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 22. srpnja 2014. god. u 21:41

 

Hrvatski su vaterpolisti ostvarili prvi cilj ovogodišnjeg Europskog prvenstva u Budimpešti i plasirali se u četvrtfinale. Naporne pripreme i tempo utakmica ne ostavlja im puno slobodnog vremena no igranje za Hrvatsku velika im je čast i zadovoljstvo. Rijetke trenutke opuštanja nakon utakmica svatko provodi na svoj način, a naši su nam reprezentativci otkrili neke od njih.


Opširnije...
 
Zagreb u društvu europskih ljepotica Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. srpnja 2014. god. u 08:37

 

Zagrebački Bundekfest ove će jeseni biti u društvu partnerskih gradova Beča, Budimpešte, Ljubljane i Rima. Europske metropole zagrebačkoj će jeseni dati poseban šarm i ekskluzivno kulturno, gastro i zabavno putovanje. Novi koncept i program Bundkefesta ove nas godine vodi na višeosjetilno putovanje kroz četiri europske metropole. Svaka će svojom poviješću, kulturom i gastro užicima pružiti nezaboravno iskustvo a sve na prekrasnom zagrebačkom jezeru Bundek.


Opširnije...
 
Je li prevarena Danijela Martinović? Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 27. lipnja 2014. god. u 16:22

 

Danijela Martinović s prvim danima ljeta kreće u nove pobjede. Naivno malo pile poručuje suparnici u istoimenom novom ljetnom hitu. Nesretnu ljubav barem je jednom okusila svaka žena, a lijek za tugu i ljubavne jade stiže u stihovima nove Danijeline pjesme koja će ovoga ljeta zasigurno osvojiti mnoga srca.


Opširnije...
 

   Stranica 47 od 54

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.