Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Novi spot Maje Šuput - 'Neprilika' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. ožujka 2014. god. u 18:06

 

"Snimanje spota za pjesmu Neprilika bilo je najzabavnije i najsmješnije snimanje u mojoj karijeri" poručuje Maja. Samo snimanje trajalo je puna dva dana, gotovo i bez pauza, a kako bi atmosfera na snimanju spota bila stvarna u spotu su sudjelovale Majine prjateljice, prema ideji režisera Darka Drinovca koji je zamislio zanimljivu radnju.


Opširnije...
 
Maja Šuput snimila spot za 'Nepriliku' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 19. ožujka 2014. god. u 18:55

maja1903141

 

Snimanje spota za pjesmu Neprilika bilo je najzabavnije i najsmješnije snimanje u mojoj karijeri, kaže Maja. Glazbu za novi Majin hit Neprilika napisao je Branimir Mihaljević, zarazan tekst Antonija Šola, a aranžman Shaun Tien. Spot je snimljen prema ideji režisera Darka Drinovca koji je zamislio zanimljivu radnju, predloživši da djevojke koje će biti u spotu, budu zaista Majine prijateljice, a kako bi dobili pravu i iskrenu atmosferu.


Opširnije...
 
Finalistice izbora za Miss započele sa pripremama Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 17. ožujka 2014. god. u 19:46

miss1703141

 

Dvadeset djevojaka iz cijele Hrvatske u zagrebačkom hotelu Esplanade započele su sa pripremama za finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2014. Finalistice su prošetale Zagrebom i snimile nekoliko atraktivnih fotografija i TV razglednica u metropoli te zaigrale nogomet na Dinamovom stadionu sa nogometašima Jekrom Lekom, Dujom Čopom i Arijanom Ademijem.


Opširnije...
 
Danijela Martinović otkrila svoju manu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 13. ožujka 2014. god. u 21:26

danijela1203141
 
Danijela Martinović u ulozi manekenke otkrila je svoju MANU! Novo zaštitno lice popularnog regionalnog brenda odjeće osvaja šarmom, veseljem i pozitivnom energijom kakvom odiše i nova proljetna kolekcija. “I ja sam žena koja ima svoju MANU. Drago mi je da sam započela suradnju s ovim poznatim regionalnim brendom čiji široki asortiman nudi za svakog ponešto i dostupan je svima nama.” - izjavila je Danijela i dodala: “Radujem se ovom proljeću, kolekcija MANE je vesela, vedrih boja i vjerujem kako će nam svima uljepšati tjedne koji su pred nama!”


Opširnije...
 
Danijela Martinović u zagrljaju šeika Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 05. ožujka 2014. god. u 17:23

 

Prekrasna Danijela Martinović rasplesala je pet tisuća posjetitelja Kurentovanja u Ptuju. Maskenbal u susjednoj Sloveniji dugogodišnja je tradicionalna zabava koja privlači goste iz susjednih zemalja a posljednje večeri Danijelina Iluzija i brojni hitovi poput Neka mi ne svane, Pleši sa mnom i Ide mi na najbolji su mogući način zagrijali hladnu zimsku noć.


Opširnije...
 

   Stranica 48 od 50

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.