Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Ana Begić: nova frizura za novu ulogu! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 04. lipnja 2014. god. u 15:32

 

Lijepa glumica Ana Begić Tahiri ovih dana počinje sa snimanjem nove dramske serije koja će se od jeseni emitirati na RTL televiziji. Novoj ulozi u telenoveli ova zagrebačka glumica iznimno se veseli te se marljivo priprema za snimanje prvih kadrova.


Opširnije...
 
Fani Čapalija u novom video spotu klape Rišpet! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. lipnja 2014. god. u 21:02

 

Jedna od najljepših žena svijeta Fani Čapalija zvijezda je novog videospota klape Rišpet! Čarobni krajolici i najljepši dijelovi Trogira te prekrasna pjesma Ne more vrime vratit će nas u stara vremena i vjeru u ljubav koja je nekada bila svetinja.  


Opširnije...
 
Vaterpolisti i navijači u kampanji 'Hvala vam' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 29. svibnja 2014. god. u 17:27

 

Hrvatska vaterpolska reprezentacija ponovno je u akciji. Atraktivni vaterpolisti nakon uspješnog kalendara, predstavljaju novu kampanju Hvala Vam kojom zahvaljuju navijačima na podršci tijekom cijele sezone upravo završenog klupskog dijela prvenstva, te pozivaju na bodrenje na Europskom prvenstvu koje se odvija u Budimpešti od 13. - 26. srpnja 2014. Porukama Hvala vam što ste uz nas, Vi ste naša budućnost, Vaša podrška naša je snaga te za vas ostavljamo srce u bazenu, vaterpolisti pozivaju na podršku sve generacije najtrofejnijeg hrvatskog momčadskog sporta.


Opširnije...
 
Fani Čapalija i Klapa Rišpet u prekrasnoj bajci Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 21. svibnja 2014. god. u 15:18

 

Dalmatinski slavuji, klapa Rišpet osvojit će srca i vratiti vjeru u ljubav novom pjesmom Ne more vrime. Prekrasna bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija poput vile lebdi ulicama bajkovitog Trogira, dok zaljubljeni mladić ne može zaboravitti osjećaj koji ga prati od kad ju je prvi puta ugledao. Radnja novog spota splitske klape povest će nas u jedno prošlo vrijeme kada je ljubav bila svetinja.


Opširnije...
 
Miss Alpe Adria Croatia Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 16. svibnja 2014. god. u 21:39

 

Dana 17.05.2014. u 21.15h počinje veliko finale Miss Alpe Adria International koji se održava u Italiji, u gradiću Lignano Sabbiadoro i to XXVI godinu zaredom. U velikom finalu 7 zemalja (Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Švicarske, Slovačke, Češke i Italije) se nalaze 19 djevojaka koje će se boriti za prestižnu titulu Miss Alpe Adria International u Kongresnom centru KURSAAL.


Opširnije...
 

   Stranica 48 od 53

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.