Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Miss Universe vodit će Ivana Delač Đolo Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 08. travnja 2014. god. u 17:30

 

Izbor Miss Universe Hrvatske 2014. održati će se u sportskoj dvorani Marina Cvetkovića u Opatiji u petak, 11. travnja 2014. u 20i30 sati. Povodom proslave 170 godina turizma u Opatiji ulaz u dvoranu je slobodan za sve posjetitelje. 19 finalistica na izboru će nositi kupaće kostime Yamamay, Salsa jeans, večernje haljine Vesna SPOSA i cipele Baldinini. Koja ljepotica će biti okrunjena kao nova misica i predstavljati nas na svjetskom natjecanju Miss Universe predstoji nam vidjeti za nekoliko dana.


Opširnije...
 
Glasujte za Miss fotogeničnosti Miss Universe 2014! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 31. ožujka 2014. god. u 09:25

 

Melita Fabečić, Miss Universe Hrvatske 2013. predati će krunu zlatarne Dodić svojoj nasljednici na finalnom izboru Miss Universe Hrvatske 2104. koji će se održati u novoj sportskoj dvorani Marina Cvetkovića u Opatiji u petak, 11. travnja 2014. U 20 i 30. Grad Opatija i Direkcija Miss Universe Hrvatske odlučili su izbor pokloniti Opatijcima i svim njihovim gostima povodom proslave 170 godina turizma u Opatiji, pa će stoga ulaz u dvoranu Marina Cvetkovića biti slobodan za sve posjetitelje.


Opširnije...
 
Novi spot Maje Šuput - 'Neprilika' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. ožujka 2014. god. u 18:06

 

"Snimanje spota za pjesmu Neprilika bilo je najzabavnije i najsmješnije snimanje u mojoj karijeri" poručuje Maja. Samo snimanje trajalo je puna dva dana, gotovo i bez pauza, a kako bi atmosfera na snimanju spota bila stvarna u spotu su sudjelovale Majine prjateljice, prema ideji režisera Darka Drinovca koji je zamislio zanimljivu radnju.


Opširnije...
 
Maja Šuput snimila spot za 'Nepriliku' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 19. ožujka 2014. god. u 18:55

maja1903141

 

Snimanje spota za pjesmu Neprilika bilo je najzabavnije i najsmješnije snimanje u mojoj karijeri, kaže Maja. Glazbu za novi Majin hit Neprilika napisao je Branimir Mihaljević, zarazan tekst Antonija Šola, a aranžman Shaun Tien. Spot je snimljen prema ideji režisera Darka Drinovca koji je zamislio zanimljivu radnju, predloživši da djevojke koje će biti u spotu, budu zaista Majine prijateljice, a kako bi dobili pravu i iskrenu atmosferu.


Opširnije...
 
Finalistice izbora za Miss započele sa pripremama Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 17. ožujka 2014. god. u 19:46

miss1703141

 

Dvadeset djevojaka iz cijele Hrvatske u zagrebačkom hotelu Esplanade započele su sa pripremama za finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2014. Finalistice su prošetale Zagrebom i snimile nekoliko atraktivnih fotografija i TV razglednica u metropoli te zaigrale nogomet na Dinamovom stadionu sa nogometašima Jekrom Lekom, Dujom Čopom i Arijanom Ademijem.


Opširnije...
 

   Stranica 48 od 50

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.