Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Marijana Batinić u ulozi IKone Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 07. srpnja 2021. god. u 09:20

ikona0607211

 

Nakon što su javnost nedavno zainteresirale sneak peekom u kolekciju IKona, voditeljica Marijana Batinić, dizajnerica Kristina Burja i stilistica Iva Gradišer predstavljaju modnu kampanju koja je zaokružila ovu jedinstvenu priču o samopouzdanju, samoodrživosti i prijateljstvu. Kolekcija IKona nastala je kao rezultat dugogodišnje suradnje Krie Designa i Marijane Batinić te stilistice Ive Gradišer koja s Marijanom surađuje na raznim projektima. Cilj je bio kreirati kolekciju koja nema rok trajanja te nije ograničena sezonom i dizajnom odjeće koja će biti aktualna samo kratko i nestati. Ovo je, poručuju tri udružene kreativne snage, drukčiji koncept.


Opširnije...
 
Iskra - Pjesma bez koje više nema derneka Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. lipnja 2021. god. u 07:16

iskra1406211

 

Dogodio se nevjerojatan duet Indire i Halida Bešlića, dvije velike regionalne zvijezde koje će večeras na CMC festivalu u Vodicama prvi put izvesti uživo pjesmu 'Iskra'. Dugo se kuhala ova suradnja, senzacionalni duet dva vokala koja pjevaju iz duše predivne stihove koje uz Indiru supotpisuje Mario Mihaljević. Pjesma koju je uglazbio Branimir Mihaljević priča priču o iskrenoj ljubavi koja se nikada ne ugasi.


Opširnije...
 
Ljepotica i oldtimer kao dobitna kombinacija za Sandija! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 07. lipnja 2021. god. u 12:56

sandi0706

 

Iako mu nije bilo lako u potrazi za inspiracijom u ovim čudnim vremenima za glazbenike, kako kaže, u moru neiscrpne teme ljubavi Sandi Cenov ipak je pronašao inspiraciju za savršene stihove, koje je pretočio u prelijepu ljubavnu baladu. 'Savršen stih' nova je pjesma za koju sam Sandi autorski potpisuje i glazbu i tekst, a sve je započelo s gitarom u rukama i prvom rečenicom 'Eh, kad bih znao napisati pjesmu..', 'I tako je krenulo. I stihovi i melodija su me odmah "napali", možda kao neki zatomljeni inat svemu ovom što nas okružuje, a sve kao posljedica onome što nas je zateklo u posljednjih godinu dana', nastavio je Sandi.


Opširnije...
 
Omiljena voditeljica glasnogovornica je turnira Zagreb Open Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 18. svibnja 2021. god. u 07:10

ecija1805

 

Omiljena radijska i TV voditeljica Ecija Ivušić ovih se dana našla u novoj ulozi u svijetu vrhunskog sporta. Ecija je glasnogovornica turnira Zagreb Open koji se ovog tjedna igra na terenima TC Maksimir, a koji je privukao tenisače iz više od 40 zemalja svijeta. Ecija brine o odnosima s javnošću turnira, ali to je samo dio njezinih novih dužnosti u kojima se našla prvi put.


Opširnije...
 
Pobjednice She's got the look su Sara Siladji i Petra Džinić Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 10. svibnja 2021. god. u 12:15

she0505211

 

U prvoj sezoni hrvatskog izdanja showa She's got the look, u kojem su sudjelovale djevojke iz Hrvatske i Srbije, pobijedile su devetnaestogodišnja Sara Siladji iz Vrbovca i dvadesettrogodišnja Petra Džinić iz Križa.


Opširnije...
 

   Stranica 5 od 62

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.