Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Klapa Rišpet i Duško Ćurlić u nesvakidašnjoj suradnji Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 15. listopada 2019. god. u 11:44

dusko1210

 

Klapa Rišpet je u suradnji s jednim od najprepoznatljivijih glasova hrvatske, Duškom Ćurlićem, predstavila emotivnu baladu „Kada ljubav dvije duše spoji“. „Ovo je pjesma o istinskoj sreći, pronalasku ljubavi svog života i svim onim lipim osjećajima koje dijeliš s osobom koju voliš - ovo je zapravo velika oda jubavi i zaljubljenosti„ - tvrdi Pero Kozomara, koji ujedno i potpisuje glazbu najnovije balade Klape Rišpet.


Opširnije...
 
Nova balada u emotivnoj izvedbi Marka Tolje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 09. listopada 2019. god. u 12:22

tolja091019

 

Iz pera omiljenog riječkog glazbenika Marka Tolje stiže nova emotivna balada "Još jedan dan". Marko se autorski potvrdio na nekoliko svojih hitova, poput "Tišine" i "Sve što nisam ja", a ovog puta donosi jaku interpretaciju turobnog teksta koji progovara o mračnim trenutcima. S obzirom da Marku u privatnom životu doslovce cvjetaju ruže, naime on i supruga Ana uživaju obiteljsku idilu u društvu sedmomjesečnog sina Mara, inspiraciju za tekst o nesretnoj ljubavi očito je pronašao negdje drugdje.


Opširnije...
 
Rene i Igor ponovno u "Našoj maloj POLIklinici" Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 04. listopada 2019. god. u 10:52

poliklinika0410191

 

Omiljena lica s malih ekrana, televizijski, kazališni i filmski glumci Igor Mešin i Rene Bitorajac stigli su ponovno u našu malu Polikliniku. No ovaj put u potpuno drugačijem ambijentu i ne kako bi snimili nove kadrove nekad popularne televizijske serije već kako bi se nakon napornih snimanja rehabilitirali i opustili.


Opširnije...
 
Luka Nižetić svijet vidi kristalno čisto Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. listopada 2019. god. u 13:31

luka0209191

 

Prije svega, čovjek je vizualno biće. Danas, kada je toliko ekrana oko nas u koje konstantno 'buljimo', rijetko tko se može pohvaliti kristalno jasnim vidom. Već i djeca u predškolskoj dobi često moraju posezati za pomagalima poput naočala. Mnogi kombiniraju leće i naočale kako bi barem malo odmorili oči. Vjerovali ili ne, postoji rješenje s kojim više nećete pomišljati na mijenjanje stakala, kupovinu nove vodice za leće ili nešto treće. Operacija skidanja dioptrije je odgovor.


Opširnije...
 
Boris Rogoznica ima novu pjesmu! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 18. rujna 2019. god. u 12:35

rogoznica1809

 

Skromnost je njegova vrlina, a glazbeni talent neupitan. Zadarski glazbenik Boris Rogoznica svoj put na sceni gradi polako, ali sigurno. Sve njegove pjesme emotivne su priče, u kojima se većina lako prepoznaje. Upravo to, Boris nam pruža sa svojom novom skladbom 'Sve grijehe piši na mene', svojevrsnom zahvali ljubavi i potpori, koju bi većina trebala imati i pružati u vezama. Kroz jednostavnu, ali istovremeno pozitivnu, razigranu i rasplesanu podlogu, Boris nas vodi na još jedno zavodljivo glazbeno putovanje. 'Imam osjećaj kao da sam cijeli život čekao na ovu pjesmu. Kada sam je prvi put čuo, neki glas mi je rekao: "To je to, to je pjesma tvog života!"', kaže Boris.


Opširnije...
 

   Stranica 5 od 54

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.