Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Severina na naslovnici knjige slavnog Maxa Bunkera Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 21. travnja 2021. god. u 11:13

severina2104211

 

Detektiv Finzi odlazi u Sjedinjene Države, jer je njegova tajnica osvojila putovanje za dvoje u nagradnoj igri. Po dolasku u New York svjedoči ubojstvu te se vrlo brzo nađe upleten u aferu FBI-a i njujorške mafije. Mafijaški boss ga pošalje u potragu za svojim nećakom Charliejem, koji igra ključnu ulogu u prijenosu vlasti sa stare generacije bossova na novu. Potraga ga nanese u Los Angeles, gdje upoznaje zanosnu blues pjevačicu Sharon.


Opširnije...
 
Potpuno neočekivano od Tare - Poslušajte njezinu prvu baladu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 21. travnja 2021. god. u 08:41

tara2104211

 

Tara je proteklih nekoliko mjeseci iskoristila za realiziranje glazbenih projekata koji su čekali pravi trenutak. Pjesma „Na vrhu" Tarin je novi singl, a riječ je o moćnoj ljubavnoj baladi koja je mnoge iznenadila jer se od Tare očekuje ritam koji zove na ples. Autor glazbe, aranžmana i teksta za pjesmu „Na vrhu" je Ivan Zak s kojim Tara nastavlja uspješnu suradnju. Nakon dueta „Naj, naj" koji je osvojio top ljestvice, uslijedila je pjesma „Experimentalno" koju je pratio visokobudžetni videospot koji potpisuje IZ - videos, kao i novi spot za pjesmu „Na vrhu".


Opširnije...
 
Spot magazina 'Buka' - 'Hejt, SLOVEni, još ste živi?' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 14. travnja 2021. god. u 11:31

buka1404211

 

Bosanskohercegovački magazin Buka na svom YouTube kanalu objavio je video 'Hejt, SLOVEni, još ste živi?'. Video je sastavni dio Kampanje protiv govora mržnje, koju Buka realizira proteklih mjeseci. Svjedoci smo sve učestalijeg govora mržnje, koji postepeno osvaja online i offline prostor i prijeti postati općeprihvaćeni način komunikacije u našem društvu. Opasnosti navikavanja na ovu vrstu govora su višestruke - upozoravaju iz Buke i dodaju da kampanja ima za cilj poticati kulture dijaloga, empatije i razumijevanja među ljudima.


Opširnije...
 
Fani Stipković u prestižnoj IFFHS organizaciji Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 08. ožujka 2021. god. u 10:51

fani0803

 

Novinarka i televizijska voditeljica, Fani Stipković, sljedeće godine obilježava desetu godišnjicu preseljenja u Madrid, grad koji ju je ispunio i oduševio toliko da je u njemu pronašla svoj drugi dom. Svih tih godina, kao i onih ranijih, u potpunosti je posvećena sportu, koji joj je postao svakodnevna rutina. S obzirom kako je i sama jednom istaknula - ''uspjeh dolazi od definirane rutine koja funkcionira'', ne čudi da je svoj hobi pretvorila u posao. Sport je spojila sa svojom novinarskom karijerom, koju ni na trenutak nije zapustila, što ju je prije nekoliko godina dovelo čak do IFFHS-a, Međunarodne federacije za nogometnu povijest i statistiku, osnovane 1984. godine nakon FIFINOG blagoslova, u kojem je prije dvije godine postala članica izvršnog odbora i to kao jedina žena u povijesti.


Opširnije...
 
Ana Rucner u kampanji #Zajednozaglazbenu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. veljače 2021. god. u 11:08

rucner1502211

 

Krajem prosinca prošle godine, Sisak, Petrinju i okolna mjesta pogodio je jak potres, koji je u samo dvadesetak sekundi srušio brojne građevina u tim područjima. Jedna od njih je Glazbena škola Frana Lhotke u Sisku, od milja zvana kuća glazbe i ljubavi, drugi dom 360 učenika i 40 učitelja, dom bez kojeg su tako naglo i nenadano ostali. Biser arhitekture grada Siska, nekadašnja sinagoga, posljednjih 53 godine glazbena škola bila je ispunjena zvukovima glazbe i dječjeg smijeha. Tisuće mališana zajedno s učiteljima ovdje su prvi put zasvirali instrumente, naučili prve note, pjevali u zboru po prvi put, razbili svoje strahove i ostvarili svoje prve javne nastupe.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 62

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.