Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Domenica objavila svoju prvu božićnu pjesmu - 'Medenjak' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 08. prosinca 2020. god. u 12:46

domenica0712201

 

'Moja prva blagdanska želja ove godine dogodila se nešto ranije, prije nekoliko mjeseci, kada sam zaželjela božićnu pjesmu...' - riječi su kojima Domenica započinje priču o tome kako je došlo do njezine nove pjesme 'Medenjak', čiji je spot danas premijerno prikazan na njezinom YouTube kanalu.


Opširnije...
 
Miss Universe Mirna Naiia Marić gošća IWC kluba Zagreb Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. prosinca 2020. god. u 13:24

dezman0212201

 

The International Women's Club Zagreb odnosno Međunarodni ženski klub Zagreb osnovan je s ciljem stvaranja društvene mreže za međunarodne žene koje žive u Zagrebu. Ovaj multikulturni klub koji postoji već 27 godina okuplja međunarodne poslovne žene ili supružnice ambasadora, iseljenice koje prate mogućnost povezivanja, umrežavanja i druženja. Klub je neprofitna organizacija koja prikuplja novac u dobrotvorne svrhe organiziranjem raznih događanja. Sredstva se koriste za dobrobit žena i djece, fizički i socijalno ugroženih i starijih osoba diljem Hrvatske i kao takav je službeno registriran kod hrvatske vlade.


Opširnije...
 
Bajkoviti prizori Bolske rapsodije s Anom Rucner Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 26. studenog 2020. god. u 13:15

ana2611201

 

Svatko u životu ima mjesto od posebnog značaja, mjesto kojem se uvijek rado vraća, koje budi posebne uspomene i sjećanja, mjesto na kojem boje kao da su svjetlije, a zrak lakši. Dok čitate ove riječi zasigurno ste u mislima, s osmijehom na licu, odlutali upravo tamo. Mjesto na koje se naša svjetski proslavljena violončelistica Ana Rucner uvijek rado vraća te koje uvijek izaziva širok osmijeh na njenom licu otok je Brač u kojeg se, kako i sama kaže, trajno zaljubila još u ranom djetinjstvu.


Opširnije...
 
Ana Rucner u čarobnoj ulozi od koje zastaje dah Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 12. listopada 2020. god. u 12:29

ana1210201

 

Svjetski poznata violončelistica Ana Rucner, ovog je ljeta bila aktivnija nego inače. Pored niza uspješnih koncerata koje je održala duž čitave jadranske obale, angažirala se kao ambasador Zaklade „Otok Brač - negdje između mora i zvijezda“, a prekretnica je bio koncert u Bolu.


Opširnije...
 
Ovako izgleda druženje prijateljica Mie Dimšić i Domenice Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 05. kolovoza 2020. god. u 15:28

domenica0508201

 

Mlade i talentirane hrvatske glazbenice Mia Dimšić i Domenica vruće ljetne dane provode zajedno u Vela Luci na otoku Korčuli gdje se uz ljetne radosti i opuštanje pripremaju za veliki koncert Zaklade “Hrvatska za djecu”. Mia i Domenica kao ambasadorice Zaklade održat će koncert pod zvijezdama u subotu, 22. kolovoza od 21 sat na splitskoj tvrđavi Gripe. Prihod od prodanih ulaznica ide gluhoslijepim osobama okupljenim pod udrugom Dodir.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 62

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.