Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Maja Šuput: Showgirl postala mama Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 28. ožujka 2019. god. u 11:46

maja2803191

 

Nakon dužeg vremenskog perioda napokon je svjetlo dana ugledao novi Majin single i video "Dođi mami" koji je snimila u suradnji sa starim, ali novim licem hrvatske glazbene scene Natkom ujedno i autorom ove pjesme, ali i Majinih hitova "Lopove" i "Ne lomi mi srce". Uz Natka Smoljana pjesmu Dođi mami potpisuju i Bojan Šalamon kao koautor glazbe i teksta, te Toni Ćosić kao koautor aranžmana, dok je režiser spota dugogodišnji Majin suradnik Darko Drinovac.


Opširnije...
 
Poslušajte Ave Mariu u emotivnoj izvedbi Danijele Martinović Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 19. ožujka 2019. god. u 11:58

danijela1903

 

Glazbenica Danijela Martinović otpjevala je jednu posebnu Ave Mariu u crkvi Kaptol. Ova duboko emotivna glazbena priča vodi nas svakog ponaosob u svijet najdubljih osjećaja i razmišljanja o životu. Danijelu ova pjesma veže uz dugogoišnju prijateljicu Doris, a o tome kako je nastala ova izvedba kaže: "Doris Karamatić (kao djevojčica Maras) moja je životna prijateljica, moja suputnica, moja srodna duša, moja polovica. Rođene smo u istoj, jako toploj ljetnoj noći u Splitu u istom rodilištu sa 15. na 16. srpnja 1971. Rekli su nam da je u toj, od topline ljepljivoj noći, nebom gospodario nestvarno lijep mjesec... da je prekrivao gotovo cijelo nebo. Tako su nam rekli, a mame ne lažu nikada.


Opširnije...
 
Domenica predstavila videospot za pjesmu 'Indigo' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 28. veljače 2019. god. u 11:41

domenica2802

 

Nakon što je publiku u protekle dvije godine osvojila pjesmama 'Vidi se iz aviona', 'Kad sam s tobom', 'Ljubavna limunada', 'Baš, baš' te duetom s Damirom Kedžom 'Mi protiv nas', mlada i talentirana Domenica Žuvela i ovu je godinu započela s, čini se, velikim hitom. Pjesmu 'Indigo' predstavila je na ovogodišnjoj Dori, gdje je pobrala sve simpatije publike, a danas u podne objavila je i videospot za istoimenu pjesmu.


Opširnije...
 
Napokon otkrivena princeza Ivana Zaka! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 29. siječnja 2019. god. u 09:52

ivan2601

 

Ljubavni život poznatih glazbenika oduvijek je bio predmet brojnih nagađanja, zanimanja medija i javnosti. Iznimka nije ni Ivan Zak, jedan od najpoželjnijih muškaraca. Tko je ona, koja je uspjela 'zaključati' njegovo srce, zanimalo je sve pripadnice ljepšeg spola.


Opširnije...
 
Grupa Pravila igre predstavljaju 3D koncertnu turneju Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 17. siječnja 2019. god. u 13:19

pravila1701

 

Mladi i talentirani glazbenici iz grupe Pravila igre, svojom turnejom po CineStar kinima, predstavit će svoj novi album pod nazivom “Kako nam stvari stoje” na vrlo maštovit i intiman način. Prvi su u Hrvatskoj koji će izvesti nešto poput ovoga jer se i vode mišlju da publici uvijek treba predstaviti nešto novo, svježe, drugačije i do sada neviđeno. Radi se 3D koncertnoj turneji, posebnom audio vizualnom doživljaju. Kada je riječ o njihovoj glazbi, grupa Pravila igre odiše modernim i urbanim zvukom kojeg uvijek prate tekstovi s kojima se publika lako poistovjećuje. U relativno kratkom periodu, pridobili su naklonost publike i krenuli nizati hitove koje danas često možemo čuti na radio stanicama i na raznim top listama. Neki od njihovih hitova poput „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“ te mnogi drugi, odavno su osvojili srca brojnih obožavateljica.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 54

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.