Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Nemoguća ljubav između Žanamari i Joshua u duetu 'Licemjeri' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 29. rujna 2017. god. u 16:12

zanamari2909171

 

Nakon izvanrednih reakcija na njihovu prošlu vokalnu suradnju u pjesmi "Pina Colada", iz radionice Joshue Macksa i Žanamari stiže nam nova pjesma. Radi se o pjesmi „Licemjeri za koju su snimili i video spot. "Ovaj tekst opisuje one nemoguće ljubavi koje su uvijek najfatalnije, pamte se doživotno i prepune su strasti, smijeha, ali i suza. Ono kad ti razum govori jedno, a srce uporno bira drugo, e tad nastaju pjesme. "Licemjeri" je doslovno životna priča za koju vjerujem da su ju svi barem jednom doživjeli. Poseban osjećaj mi je bio snimati ovu stvar baš zato što tekst pogađa ravno gdje "ne smije", a na snimanju spota sam se baš uživjela u ulogu, zamalo je Maky nastradao (smijeh)." - komentira Žanamari


Opširnije...
 
Nesvakidašnji rođendanski party Gianne Apostolske Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 24. kolovoza 2017. god. u 20:18

gianna2408171

 

Splitsko ljeto još uvijek traje. Neobičan party uz bazen brojnim je prijateljima pripremila svestrana Gianna Apostolska koja je proslavila 40. rođendan. Odjevena u lijepu, bijelu ljetnu kombinaciju prikladnu za party uz bazen, Gianna je s krunom na glavi i osmijehom na licu dočekivala brojne čestitare. U gotovo 24 sata koliko je party trajao izmjenjivali su se mnogI DJ-I poput Ivana Mastermixa i Ante Jakira. Za poseban show bio je zadužen zabavljač Boki kojeg mnogi znaju s Hvara u kojem je već nekoliko ljeta jedna od glavnih atrakcija brojnih klubova. U slavljeničkoj atmosferi uživali su mnogi Giannini prijatelji, među kojima su bili i Anamarija Asanović, sestre Silvija i Sonja Dvornik te mnogi drugi.


Opširnije...
 
Alka Vuica najavljuje novu pjesmu 'Istanbul'! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 10. kolovoza 2017. god. u 19:34

alka1008171

 

Jedinstvena kantautorica Alka Vuica, odlučila je dodatno 'zagrijati' temperaturu svojim obožavateljima. Uvijek vjerna sebi, svom posebnom glazbenom ali i stilskom izričaju, i ovoga je puta oduševila. Nizom predivnih, istodobno, provokativnih i senzualnih fotografija, Alka najavljuje novu pjesmu 'Istanbul', koja će uskoro ugledati svjetlo dana.


Opširnije...
 
Ljetni ritam u novoj pjesmi grupe Karma Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 25. srpnja 2017. god. u 18:15

karma2707171

 

Ljetni ritam u svojoj novoj pjesmi donosi nam grupa Karma koja je pjesmu jednostavnog naziva Pa-pa snimila u duetu sa Sandijem Bibulićem. Osim što gostuje u pjesmi, Sandi je također i koautor glazbe. Tekst je napisala hitmejkerica Divna Milovanović, a za styling i makeup je bila zadužena Tea Flego iz Pule. Studio Seven iz Pazina je bio zadužen za frizure na setu.


Opširnije...
 
Indira Levak predstavlja '2 luđaka' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 19. srpnja 2017. god. u 22:06

indira1907171

 

Kao što je i obećala svojoj publici, samo mjesec dana nakon odluke da kreće u samostalnu karijeru, Indira Levak okupila je tim kreativaca i snimila pjesmu „2 luđaka“ koju, kao autor glazbe, potpisuje Branimir Mihaljević.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 46

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.