Antonija Šola otkriva o čemu svaka žena žudi Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 12. prosinca 2017. god. u 17:50

sola1212171

 

Mlada kantautorica i autorica hitova diljem regije, Antonija Šola, upravo je objavila novu pjesmu pod nazivom „Tvoja“, koja pjeva o onome o čemu na kraju dana svaka žena žudi, a to su ljubav i pripadnost. Antonija za pjesmu kaže da je nastala u jednom dahu, dok tek možemo nagađati tko je neiscrpna inspiracija njenih pjesama, kojih je dosad napisala gotovo tristo. I ovaj put potpisuje tekst i glazbu, dok glazbeni aranžman potpisuje Dragan Brnas.

 

Talentirana Antonija pjesme najčešće piše iz vlastitog iskustva pa tako svaki trenutak koristi za pisanje pjesama u kojima otkriva najviše o sebi. I ovog puta zablistala je pod redateljskom palicom Igora Vignjevića u bajkovitoj kristalnoj dvorani Grand hotela u Rogaškoj Slatini, gdje je svojevremeno koncertirao Franz Liszt za cara Ferdinanda te je u njoj car Franz Joseph I slavio rođendan. Pjevačici je bio poseban užitak snimati u tako veličanstvenom prostoru s bogatom poviješću.

 

Video spot pjesme daje odgovor na pitanje kako pjesma nastaje. Radnja spota predstavlja kreativan proces stvaranja, nadahnuća i mješavine emocija, koja vodi do same izvedbe i ushićenja zbog stvorene pjesme. Tako su faze stvaranja vidljive u Antonijinoj ulozi Djevojke koja gleda "izvana" ono što se događa u nutrini uma i duše vođene nadahnućem u stanje stvaranja, ali predstavlja i svjesnost koja cijelo vrijeme prati izvana "na prozoru duše" ono  što se događa "unutra". Povezanost i "kontakt" događa se simbolički u sceni na prozoru kad se ta dva stanja/lika prepoznaju.

 

Boje i stil haljina, koje potpisuje Vesna Sposa, u spotu simboliziraju različite osobnosti i faze stvaranja. Tako je crvena zaigrana i sanjarska, crna je pjesnička bol i duboka emocija, zlatna senzualna žena koja dominira, a zelena vladarica svih stanja i vlast nad stvorenim djelom kojeg i sama izvodi.

 

Ovom pjesmom Antonija je najavila svoj peti samostalni album u izdanju Croatia Recordsa u kojem ćemo uživati u proljeće 2018., kao i koncertima koji su u pripremi i izvan granica Hrvatske. Osim što neprestano piše za kolege s domaće i regionalne scene, Antonija je ekskluzivno najavila da se u budućnosti vidi i kao producentica.

 

Tekst: Press
Fotografije: Martina Cvek i Nenad Bravar


 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.