'Bitango moja' novi je ljetni hit Antonije Šole Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. kolovoza 2018. god. u 00:10

sola1408181

 

Antonija Šola provodi ljeto duž obale Jadrana na prekrasnoj luksuznoj jahti, a društvo joj povremeno pravi njezina ekipa i atraktivni plesači Kristijan, Antonio i Andrija. Spot pjesme miriše na ljeto i dobru zabavu, a uzavreli ritmovi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, jednostavno zovu na ples. Za glazbu i tekst pjeme „Bitango moja", zaslužna je upravo Antonija koja već godinama stvara pjesme za mnoge izvođače.

 

"Opuštamo se i snimamo kada nam se da, preostalo vrijeme se družimo, kupamo i uživamo. Do sad sam više voljela jedrilice ali ovoga ljeta izabrala sam jahtu. U svakom slučaju uživam jer ne moram nositi sa sobom ništa od garderobe osim kupaćeg kostima. Jutra su čarobna, a noći čista romantika. Ovo mi je jedno od najljepših ljetovanja do sada."

 

„Moji suradnici su i moji najbolji prijatelji pa poludimo i katkad radimo kad već skupa ljetujemo. Kad me  pitaju kome je ova pjesma posvećena samo se nasmijem i kažem da je posvećena svim bitangama, lažu oni mene ali lažem i ja njih, a tko laže taj i krade, no ja kradem samo srca." Mnogi će se poistovjetiti s pjesmom jer svako od nas ima svoju bitangu, ako ne i dvije. Ljeto je i tako stvoreno za avanture.

 

Tekst / Fotografije: Press


 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.