Danijela Martinović blista u retro kombinaciji Arilea Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 02. travnja 2017. god. u 16:42

danijela0204171

 

Danijela Martinović posljednjih dana zaokuplja pažnju javnosti kako novim hitom Nemam mjeru, tako i svježim izgledom koji emitira sreću, ispunjenost i ljubav. Dugogodišnja suradnja sa splitskim modnim dvojcem Arileo posebno joj godi i dobro pristaje što se može vidjeti i na stylingu koji je odabrala za njihovu reviju na BIPA Fashion hr-u.

 

Ovaj put modni dvojac Arileo, inače predstavnici udruženja obrtnika Splita za Danijelu su pripremili trendovsku crnu dolčevitu i brokatnu suknju. Ovaj cijelokupni styling podsjeća na šezdesete godine prošlog stoljeća i taj izgled Danijeli jednostavno savršeno pristaje. Puderaste cipele dugogodišnjeg Danijelinog suradnika Ivana Ledenka upotpunile su ovu lijepu modnu priču.

 

Danijela se posljednjih dana intenzivno priprema za koncert Zauvijek zajedno koji će se održati u Lisinskom, u srijedu, 19. travnja s početkom u 20 sati. Koncert će biti presjek Danijeline dugogodišnje karijere a gost iznenađenja oduševit će mnogobrojnu publiku.

 

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavima Eventim.hr i Ulaznice.hr.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.