Danijela Martinović u sportskim pripremama za Lisinski Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. travnja 2017. god. u 17:09

danijela1404171

 

Glazbenica Danijela Martinović, iako sitnije građe, može izdržati velike sportske napore. Ove uskršnje blagdane Danijela provodi u intenzivnim pripremama za koncert Zauvijek zajedno koji će se održati u srijedu 19. travnja u 20 sati u Lisinskom. Functional flow trening sastavni je dio priprema za koncert, a Danijela ih odrađuje pod budnim okom kineziologa Tomislava Dolušića.

 

Danijelu rijetko možemo vidjeti u sportskom izdanju, a ovog je puta s fanovima podijelila fotografije s treninga. Već na prvi pogled vidi se zahtjevnost treniga i Danijelina izdržljivost. Dvosatno plesanje na pozornici zahtijeva dobru kondiciju i vrhunsku pripremu, a sudeći po viđenom Danijela je spremna za Lisinski.

 

Danijela nam za svoj koncert Zavijek zajedno iduće srijede priprema pravu glazbenu poslasticu. Koncert će biti presjek Danijeline hitovima bogate karijere, a na pozornici će joj se pridružiti i glazbena diva Doris Dragović te klapa Munita iz Zadra. Svjetlosna igra mappinga i brojnih zvučnih efekata osmišljenih posebno za ovaj koncert jamče višeosjetilno uživanje u ovoj prekrasnoj glazbenoj priči.

 

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavima Eventim.hr i Ulaznice.hr. te na blagajnama KD Vatroslav Lisinski.

 

Tekst: Press
Fotografije: Martina Cvek

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.