Domenica ima novu pjesmu - 'Ne vidim, ne čujem' Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. lipnja 2019. god. u 13:25

domenica0106191

 

Lijepa i talentirana Domenica, jedna je od pjevačica čija energija oduševljava, a upravo je i takva njezina nova pjesma koja miriše na ljetni hit. Singl pod nazivom „Ne vidim, ne čujem“, autora Vjekoslave i Tončija Huljića, plesnog je ritma i zavodljive melodije, a u pjesmi se jasno čuje odmak od dosadašnjeg tona.

 

Snimljen je i spot za novu pjesmu, koji je inspiriran disco - retro stilom sedamdesetih godina, a potpisuje ga produkcijski dvojac Sestrice, Luka Sepčić i Ana Badurina. Spot u kojem lijepa Domenica pleše i pjeva u društvu plesačica je, baš kao i pjesma, zaigran, dinamičan i savršeno te neopterećeno prati samu radnju, koja je prije svega ležerna i zabavna.

 

Domenica će na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama nastupiti upravo s novom pjesmom i radi toga se jako veseli. Osim na CMC festivalu, Domenica će još jednu novu pjesmu predstaviti i na Splitskom festivalu na kojem je prošle godine osvojila Grand prix s prekrasnom baladom “Mi protiv nas” koju je otpjevala u duetu s Damirom Kedžom.

 

Tekst: Press
Fotografija: Luka Sepčić

 

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.