Iskra - Pjesma bez koje više nema derneka Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. lipnja 2021. god. u 07:16

iskra1406211

 

Dogodio se nevjerojatan duet Indire i Halida Bešlića, dvije velike regionalne zvijezde koje će večeras na CMC festivalu u Vodicama prvi put izvesti uživo pjesmu 'Iskra'. Dugo se kuhala ova suradnja, senzacionalni duet dva vokala koja pjevaju iz duše predivne stihove koje uz Indiru supotpisuje Mario Mihaljević. Pjesma koju je uglazbio Branimir Mihaljević priča priču o iskrenoj ljubavi koja se nikada ne ugasi.

 

"Poruka pjesme je tako lijepa. Onako vas lirski zagrli i uvjeri da uvijek postoji sretan kraj, ima nade... Pjesma 'Iskra' puno mi znači, to je duet s mojim bratom po glazbi Halidom koji sam baš dugo priželjkivala. Pjesma 'Iskra' nastala je tako što je Halid snimio svoj dio u Sarajevu, a ja u Zagrebu, a kada nas je Branimir spojio u studiju nastala je čarolija u kojoj napokon svi mogu uživati. Reakcije su već sada fantastične, a vjerujem da će 'Iskra' zaiskriti u cijeloj regiji!" - ispričala je Indira koja završava svoj drugi samostalni album i priprema brojne koncerte ovog ljeta.

 

"Indira sve što radi radi pod visokim naponom, s puno energije. Ona živi i radi tristo na sat. Zato je volim i zato je moja prijateljica. Odazvao sam se na njezin poziv i snimili smo duet za ovu simpatičnu pjesmu. Radujem se svim koncertima i druženjima koja nas očekuju." - izjavio je Halid na snimanju video spota koji je prepun toplih, prijateljskih trenutka koji su snimljeni u predivnoj Slavoniji, na jedinstvenim lokacijama poput The Lake House Đakovo i Ivandvoru. Indira u spotu blista i zahvaljujući svom vjernom glam timu Vikler i ruž, a glamurozna izdanja modne dizajnerice Matije Vuice savršen su kontrast pitoresknim lokacijama. Harmonija koja je vladala na snimanju zabilježena je u spotu koji budi emocije i želju za novim dernekom s prijateljima pogotovo nakon prošle godine koja je bila toliko usamljena za mnoge. Utjehu pronalazimo u glazbi pa zato ovu pjesmu nije teško zavoljeti jer donosi radost i sjećanja na dobra vremena.

 

Tekst: Press
Fotografije: Promo

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.