armin0403

Dugoočekivana predstava 'Da sam ja neko', kazališnog i televizijskog glumca te prepoznatljivog regionalnog TV lica - Enisa Bešlagića, sinoć je imala svoju premijeru u Brčkom, u tamošnjem Domu kulture. Riječ je o Enisovoj prvoj samostalnoj autorskoj predstavi, na kojoj je radio sa željom da u nju pretoči čitav svoj život; počevši od svog odrastanja i onoga tko je želio biti pa sve do onoga tko je i što je danas, sa svojih 49 godina života. Da je u tome uspio, svjedoči i oduševljena brčanska publika, koju je tijekom dva sata uspio i nasmijati, ali i rasplakati, zbog čega su ga nerijetko nagrađivali i ovacijama.

'Poslije predstave u Brčkom, imao sam ogromno olakšanje, zato što sam doživio pravu reakciju publike, baš onakvu kakvu sam si negdje i priželjkivao, a to je da ova predstava donese mnogo iskrenih emocija, da bude istinita, da nema viceva, da nema glume, da ja budem ja, u svom originalu, 100 % na sceni i da to publika osjeti, da prepozna tu iskrenost. Oni komentari koji su me najviše oduševili poslije predstave, bili su u stilu ''Enise, ovo nije tvoja predstava, ova predstava je naša. I ova predstava ima sada potpuno novi žanr, tako da, ovo nije ni klasična monodrama, nije ni klasični stand up, ova predstava je misija i mi smo uz tebe.' Tako da, mogu reći da sam jako sretan i radujem se svakoj narednoj koja dolazi…' - izjavio je Enis nakon sinoćnje premijere te najavio što očekuje i Zagrepčane, 13. ožujka u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog:

'Mislim da će ova predstava tek živjeti svoje vrhunce, ovo je predstava koju zaista ne smijete propustiti. I kad to kažem, potpuno sam iskren. Potpuno je drugačija od svih onih koje ste dosad možda navikli gledati.'

Ulaznice za predstavu prigodnu svim generacijama i uzrastima, dostupne su na stranici Lisinskog.

Tekst: Press
Fotografija: Armin Kendić i Kreativluk

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO