Fani Stipković u prestižnoj IFFHS organizaciji Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 08. ožujka 2021. god. u 10:51

fani0803

 

Novinarka i televizijska voditeljica, Fani Stipković, sljedeće godine obilježava desetu godišnjicu preseljenja u Madrid, grad koji ju je ispunio i oduševio toliko da je u njemu pronašla svoj drugi dom. Svih tih godina, kao i onih ranijih, u potpunosti je posvećena sportu, koji joj je postao svakodnevna rutina. S obzirom kako je i sama jednom istaknula - ''uspjeh dolazi od definirane rutine koja funkcionira'', ne čudi da je svoj hobi pretvorila u posao. Sport je spojila sa svojom novinarskom karijerom, koju ni na trenutak nije zapustila, što ju je prije nekoliko godina dovelo čak do IFFHS-a, Međunarodne federacije za nogometnu povijest i statistiku, osnovane 1984. godine nakon FIFINOG blagoslova, u kojem je prije dvije godine postala članica izvršnog odbora i to kao jedina žena u povijesti.

 

IFFHS je početkom ove godine objavio rezultate za najbolje nogometaše, nogometašice, trenere i klubove proteklih desetljeća, a upravo će Fani, kao članica izvršnog odbora i voditeljica za odnose s javnošću IFFHS-a, biti odgovorna za uručenje nagrada, koje će se ove godine zbog COVID-19 obaviti dijelom virtualno, dijelom u klubovima. U ovom prestižnom društvu, našao se i Luka Modrić, kao treći najbolji playmaker u prošlom desetljeću, ali i kao član najboljeg nogometnog tima proteklog desetljeća.

 

Osim toga, Fani je dobila ulogu voditeljice tjednih vijesti IFFHS-a, koji je lansirao svoj online kanal www.iffhs.com/videos, na kojem će Fani svakog tjedna objavljivati videe s novim statistikama i rezultatima unutar Federacije.

 

Tekst: Press
Fotografija: Privatno vlasništvo

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.