Goran Vlaović s partnerom otvorio ekskluzivni wellness Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 10. veljače 2022. god. u 13:23

goran1002221

 

Bivši nogometaši, nekadašnji reprezentativac Goran Vlaović i Zoran Sedlar otvorili su ekskluzivnu wellness oazu u sklopu hotela Sheraton u Zagrebu. Dugogodišnje prijateljstvo rezultiralo je poslovnom suradnjom u kojoj će sudjelovati i supruge Ivana Mišura Vlaović, nekadašnja Miss Universe Hrvatske i Anita Sedlar. Health Club TT Exclusive novouređeni je prostor koji se prostire na ukupno 800 m2 i nosi titulu najdugovječnijeg ekskluzivnog centra wellnessa i fitnessa s čak 28 godina poslovanja.

 

U moderno opremljenom prostoru može se pronaći mnoštvo programa opuštanja uma i tijela, poput detoksikacije u saunama; finskoj sauni sa kromoterapijom i turskoj parnoj kupelji sa posebnim ugođajem "zvjezdanog neba" te bio sauni. U sklopu wellnessa nalazi se spa oaza i relax zona, bazen pod staklenim krovom, suvremeno uređena teretana po najvišim standardima, sunčalište i otvorena terasa na krovu hotela. Health Club TT Exclusive nudi sve vrste masaža (klasične, medicinske, švedske, tajlandske, masaže vrućim kamenjem koje izvodi visokoeducirano tajlandsko osoblje s bogatim iskustvom) i kozmetički salon koji pruža sve vrste kozmetičkih usluga za lice i tijelo uz korištenje Elemis proizvoda. Ovaj jedinstveni dijagnostički centar pruža nutricionističko savjetovalište za pravilni plan treninga i prehrane.

 

''Nadamo se da će naši budući korisnici prepoznati bogatu ponudu health cluba i jednostavno uživati u svim blagodatima korištenja wellnessa'', rekli su Ivana i Goran Vlaović.

 

Ova mirna spa zona idealna je za ljubitelje luksuznog lifestylea čemu su svjedočile i bivše misice Natalija Prica, Ivana Delač, Marijana Kužina i Mia Pojatina kao i bivši nogometaši Mario Stanić sa suprugom Draganom, Boris Živković, Vjekoslav Škrinjar i Miroslav Bičanić. Svečanom otvorenju prisustvovali su i Davor Garić te Hrvoje Balent s djevojkom.

 

Tekst: Press
Fotografije: Boris Mataković / PR Health Club TT Exclusive

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.