Indira Forza noćima ne spava Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 24. prosinca 2018. god. u 18:57

indira2312181

 

Pjevačica Indira Levak na najbolji mogući način privodi kraju ovu uspješnu godinu. Uz mnogobrojne koncerte i projekte u kojima sudjeluje, stigla je snimiti i spot za pjesmu „Nisam spavala“. Riječ je o pjesmi za koju glazbu, aranžman i produkciju potpisuje Branimir Mihaljević, tekst naravno Indira, a po odabiru njezinih fanova postala je šesti singl s albuma Valkira. Spot je sniman u Novom Sadu zahvaljujući Video Bar Media produkciji, uigranom timu koji čini Stefan Dikić i Nikola Stojadinović, a koji je predvodio Filip Belan koji je glavni organizator ove odlične regionalne suradnje.

 

Indira se u spotu poigrala zanimljivim stajlingom koji je osmislio Penna Atelier, a perikama nas vratila u neka prošla vremena iz kojih posebno pamtimo Indiru kao dugokosu crnku, što je mnoge fanove najviše razveselilo i probudilo nostalgiju. „Budući da zaista već danima ne spavam zbog brojnih nastupa i putovanja od mjesta do mjesta, ova pjesma je zapravo autobiografska, a u spotu smo pokazali kako izgledaju ženska druženja koja ne mogu proći bez grljenja plišanih medeka!“ - kroz smijeh nam je ispričala Indira koja je spot premijerno predstavila publici, prijateljima i medijima na zagrebačkom koncertu u Diamond Palace casinu, na kojem je izvodila pjesme s albuma Valkira.

 

Tekst: Press
Fotografije: Željko Vidinović

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.