Ivana Ergić ljepša nego ikada u novom spotu Marka Škugora Ispis
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 21. svibnja 2018. god. u 10:49

skugor2105181

 

Pjesmu 'Ako projdemo' potpisuje vrhunski autorski dvojac, Neno Ninčević i Miro Buljan, dok aranžman i produkciju potpisuje Igor Ivanović. Ovom pjesmom Marko najavljuje i novi album koji bi se uskoro trebao naći u prodaji. Pjesma 'Ako projdemo' je zasigurno jedna od najsnažnijih i najljepših pjesama koje sam dosad otpjevao! Legendarni autorski dvojac Neno Ninčević i Miro Buljan su opet napravili pjesmu za sva vremena! Sve to je u jedan modernu glazbenu priču uklopio Igor Ivanović, a za spot je glavni i odgovorni bio Željko Petreš. Velika hvala, po meni, našoj najljepšoj missici do sada - Ivani Ergić na sudjelovanju u ovom projektu i na fenomenalnoj odrađenoj ulozi, rekao je Marko Škugor.

 

Marko i Ivana su snimanje proveli u odličnoj atmosferi u Šibeniku i prekrasnom Golden Rays Luxury Resortu u Primoštenu.

 

Ova pjesam će se naći i na novom Markovom albumu 'Samo s tobom sam upoznao ljubav' koji bi uskoro trebao biti u prodaji. Album će zasigurno odjeknuti, baš kao i njegov album prvijenac 'Dalmatinska vilo' s kojim se dugo zadržao na top listi najprodavanijih.

 

Marko svoju karijeru gradi čvrstim koracima, a vrhunac njegovog dosadašnjeg rada je bio koncert u ožujku u Lisinskom koji je bio rasprodan čak 12 dana unaprijed, a publika ga je nagradila s nekoliko stajaćih ovacija.

 

Prije brojnih ljetnih nastupa Marko se nedavno uputio na romantično putovanje u Veneciju i San Franciso sa suprugom Ivanom, kako bi napunio baterije.

 

NASTUPI DO KRAJA LIPNJA:

30.05. MAKARSKA
01.06. JAKOBSKI DOL
03.06. KRK
08.06. ZAGREB (Buzin)
09.06. VODICE, CMC festival
14.06. IVANEC
23.06. BAKAR
24.06. RIČICE

 

Tekst / Fotografije: Press