Maja Šuput snimila atraktivan video 'Ženo draga' Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. rujna 2021. god. u 09:17

suput0809

 

Maja nam je i ovaj put pripremila iznenađenje. ŽENO DRAGA nova je pjesma hitmejkera Saše Lazića koji je napisao ovaj neočekivan i neobičan tekst, koji je ujedno i uglazbio. Iako bih za ovu pjesmu rekla da je tipična za mene, nikada nisam otpjevala nešto slično izjavila je Maja te dodala da je tekst toliko životan i dramatičan da joj je gušt pjevati ga, a najviše se iznenadila kada je saznala da ga nije pisala žena. Na prvu je znala i željela da spot prati tekst pjesme kako bi pjesma imala što jasniju i snažniju poruku.

 

Poznati režiser Dario Radusin koji je bio na čelu ekipe zadužene za snimanje, montažu i produkciju, snimio je spot na nekoliko prekrasnih lokacija u Istri, jedna od njih je i "Istarska pustinja" nedaleko Grožnjana, a svakako najposebnija lokacija snimanja bila je Lapidarij - kripta u crkvi Blažene Djevice Marije u Balama.

 

"Ženu" je u spotu maestralno odglumila glumica Tea Šimić, kojoj se Maja ovom prilikom zahvaljuje od srca na fenomenalnoj glumi. Kako nas Maja nikada ne ostavi ravnodušnima vjerujem da ćete uživati u pjesmi i tekstu, te upečatljivom videu koji ih prati.

 

Izvor: Press

 

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.