Mila Elegović 'Odavno nas zna' Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 31. ožujka 2017. god. u 18:54

mila3103171

 

Simpatična glumica i glazbenica Mila Elegović na radost brojnih fanova predstavlja novu pjesmu Odavno te znam. Sinergija i razmjena energije s publikom u životu Mile Elegović svakodnevna je pojava. Bilo u kazalištu ili na nekom od koncerata svestrana Mila dobro se osjeća u kontaktu s ljudima. Upravo razmišljanje o odnosima potaknulo je na stvaranje novog glazbenog uratka koji je i svojevrsni zaokret u pjevačkoj karijeri Mile Elegović.

 

Pjesma Odavno te znam odiše glazbenim pravcima country i rock. Autorska je pjesma koja govoi o déjà vu iskustvu koje je svatko od nas barem jednom doživio. Često nam netko koga nikad nismo upoznali, ušavši u život ostavlja dojam dugogodišnjeg poznanstva ili pak neke neprežaljene ljubavi. U današnjem vremenu kada svi živimo u iluzijama više nego ikada iz takvih se situacija ponekad rode velike ljubavi, no ponekad sve ostane na iluzijama.

 

Spot snimljen za pjesmu Odavno te znam snimljen je u zagrebačkom muzeju automobila Ferdinand Budicki. Brojni statisti, ugodan ambijent kao i luksuzni oldtimeri, spotu i pjesmi daju dinamiku i dodatni šarm. Glazbu i tekst za pjesmu napisala je Mila Elegović, aranžman Igor Ivanović, a spot je snimljen u prudukciji kuće Kadar 22.

 

“Izuzetno sam uzbuđena što će moja publika moći doživjeti veliki zaokret u mojoj glazbenoj karijeri. Najme promjena žanra mog glazbenog izričaja velika je stvar za mene i moje muzičko stvaranje. Pišući iz vlastitog iskustva najljepši je način pisanja pjesama što će sigurna sam mnogi prepoznati. Pjesma koja ide iz duše smisao je moje glazbe!” - izjavila je glumica i glazbenica Mila Elegović.

 

Spot za pjesmu Odavno te znam možete pogledati na linku:

 

https://www.youtube.com/watch?v=YzgY3ZP-PU0

 

Tekst / Fotografije: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.