Minea iskreno o 'Čovjeku s dva lica' Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 08. lipnja 2018. god. u 08:46

minea0806181

 

Svaka žena ponekad poželi promjenu, a Minea ju je, barem što se glazbe tiče, upravo napravila novom pjesmom indikativnog naslova "Čovjek s dva lica".

 

- Imam osjećaj da je suradnja s Milanom Vlaović došla baš u pravo vrijeme i vjerujem kako neće proći nezamijećeno. Malo sam razmažena po pitanju suradnji jer su Tonči i Vjekoslava obilježili sve protekle godine moje karijere, a Milana je idealna osoba kojoj sam prepustila "autorsku palicu" s apsolutnim povjerenjem. Željela sam i vizualnu promjenu, a Zoran Aragović je na prvu prepoznao moj senzibilitet i za snimanje video spota mi kreirao nekoliko haljina u kojima sam se doista osjećala ženstveno i senzualno. Sretna sam! Sigurna sam kako će se mnoge žene pronaći u ovom snažnom, emotivnom tekstu i vrlo brzo zapjevati pjesmu, kaže omiljena pjevačica.

 

- Uživala sam na snimanju video spota u prekrasnoj Istri i kampu Polidor, okružena divnim ljudima i fantastičnom ekipom na čelu s Katjom Restović. Moj partner u spotu, karizmatični plesač Fabris Radin, toliko me nasmijavao da sam ga u našim plesnim kadrovima nagazila barem tri puta. Znam da je danas već uobičajeno osmisliti nekakve provokacije uz novi singl, ali niti je "Čovjek s dva lica" takva pjesma niti sam ja takva. Moje emocije su uvijek iskrene i jednostavno odbijam kalkulirati. Čak i kad' se zbog toga "svađam sama sa sobom".

 

Uvijek nasmijana Minea i njen autorski tim posebno se raduju nastupu na predstojećem CMC Festivalu u Vodicama na kojem će, kao i svake godine, uživati uz brojnu publiku.

 

Tekst / Fotografije: Press


 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.