minea1106221

Na ovogodišnji CMC festival stiže i neočekivana kombinacija, puna pozitivne energije. U pjesmi BIO BIO snage su udružile Minea, jedna od najsimpatičnijih i pozitivnijih pjevačica u Hrvatskoj i Nika Zorjan, slovenska zvijezda koja polako osvaja i mlađu publiku u Hrvatskoj. Obje su već nastupale na CMC Festivalu, a ovaj put se nadaju da će sa zaraznom melodijom BIO BIO zapaliti Vodice. Dan prije velike festivalske večeri stiže i videospot koji su cure snimale na Pagu.

"Glazbena kemija, smijeh, puno dobre energije, sve to se desilo između mene i Minee. Ja Mineu obožavam još otkad sam bila klinka. Njezine pjesme Rano, U ponoć pozvoni, Bit' će bolje, sve ih dobro znam, a naravno Rano ne smije faliti ni na jednoj fešti ni kod nas u Sloveniji. Da mi je prije par godina netko rekao da ću jednom s njom imati duet, smijala bih mu se, a evo nas sad. Jedva čekam da ljudi čuju našu pjesmu i vide naš video," kaže Nika uz izlazak pjesme.

Minea također ne sakriva oduševljenja uz izlazak singla i videa: "Čim sam prije par godina upoznala Niku osvojila me na prvu! Toliko je pozitivna i draga da nam je druženje na snimanju pjesme i video spota BIO BIO proteklo u neprestanom smijehu i divnoj atmosferi. Baš mi je bio gušt snimati naš duet i jako se veselim da ćemo zajedno zapjevati na pozornici CMC Festivala u Vodicama, a nadam se uskoro i nekim zajedničkim koncertima u Hrvatskoj i Sloveniji", kaže nam nasmijana Minea.

Pjesmu BIO BIO napisali su tandem Raay i Nenad Ninčević, a video je snimila ekipa Neo Visuals.

Tekst: Press
Fotografije: NEO VISUALS
Glazba: Raay
Tekst pjesme: Nenad Ninčević
Aranžman & Produkcija: RAAY MUSIC


PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretražite

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO