Nesvakidašnji rođendanski party Gianne Apostolske Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 24. kolovoza 2017. god. u 20:18

gianna2408171

 

Splitsko ljeto još uvijek traje. Neobičan party uz bazen brojnim je prijateljima pripremila svestrana Gianna Apostolska koja je proslavila 40. rođendan. Odjevena u lijepu, bijelu ljetnu kombinaciju prikladnu za party uz bazen, Gianna je s krunom na glavi i osmijehom na licu dočekivala brojne čestitare. U gotovo 24 sata koliko je party trajao izmjenjivali su se mnogI DJ-I poput Ivana Mastermixa i Ante Jakira. Za poseban show bio je zadužen zabavljač Boki kojeg mnogi znaju s Hvara u kojem je već nekoliko ljeta jedna od glavnih atrakcija brojnih klubova. U slavljeničkoj atmosferi uživali su mnogi Giannini prijatelji, među kojima su bili i Anamarija Asanović, sestre Silvija i Sonja Dvornik te mnogi drugi.

 

Luksuzni ambijent splitske vile s koje se pruža panoramski pogled na otok Brač izvrsno je poslužio kao kulisa za jubilarni rođendan. Veselo društvo se zabavljalo uz koktele, te se uživalo u delicijama restorana Bota Šare. Okupljenom društvu zabave nije nedostajalo, a s nestrpljenjem se očekuje jednako ludi provod i za iduću Gianninu proslavu.

 

Tekst / Fotografije: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.