'Ova ljubav' Marka Tolje dobila je očaravajući video spot Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 25. studenog 2021. god. u 12:44

tolja2611211

 

Dirljiva balada "Ova ljubav" Marka Tolje s kojom su se mnogi poistovjetili već na prvo slušanje, sada je dobila i video spot koji jednostavno očarava. "Uvijek pišem o situacijama koje sam proživio ili koje je proživio netko meni blizak. Ovo je upravo takva priča. Poznanik, koji se netom oženio za ljubav svog života, bio je primoran otići u inozemstvo trbuhom za kruhom. Ostaviti obitelj na neki dulji period. Nevjerojatno me pogodila njegova priča i tako je nastala “Ova ljubav”. Još od samih početaka pisanja mi je bila nekako posebna, a i prve reakcije publike su nevjerojatno pozitivne. Možda zato što je svatko od nas imao takvu priču u svojoj blizini ili ju je i sam nažalost proživio. Ali to je i pjesma o nadi i pozitivi. Jer prava ljubav će pretrpjeti i najteže udarce i kako i stih kaže: 'Ova ljubav ima snage da i vrijeme porazi!'", ispričao je Marko.

 

Neodoljivi video spot koji je upotpunio ovu glazbenu priču potpisuje Lumiere Production, a glavne uloge odigrali su talentirani glumci Deni Sanković i Marina Musulin. Glazbu i tekst pjesme "Ova ljubav" potpisuje Marko Tolja, a aranžman Ivo Popeskić.

 

"Ova ljubav" dostupna je na svim streaming servisima.
 
Tekst / Fotografije: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.