×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/pamela290414
Pamela Ramljak: 'Prijateljica' Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 29. travnja 2014. god. u 13:37

 

Kantautorica i već afirmirana glazbenica, Pamela Ramljak, donosi svoju šestu autorsku pjesmu u samostalnoj karijeri. Nakon posljednjeg, pomalo rokerskog izdanja u pjesmi „Kad je dosta, dosta je“, Pamela nam dolazi u lepršavom i plesnom izdanju, spremna za ljetne glazbene avanture! Nova pjesma, za čiji aranžman se pobrinuo Ante Pecotić, zove se 'Prijateljica', a dolazi u paketu s video spotom.

 

Redateljsku palicu preuzeo je već provjereni umjetnik Darko Drinovac, a u realizaciji su mu ovog puta, uz mladog plesača i modela Marija Gutešu, pomogle i plesačice iz zagrebačkih plesnih studija 'Escape' i 'Hip Hop House' čiji je nedavno objavljeni video na koreografiju pjesme 'Yoncé/Partition' u samo 2 mjeseca prikupio preko 750.000 pregleda.

Martina Vuletić - Vule (koreografkinja), Lucija Marković, Karla Ileš i Brita Bobetić svojim profesionalnim plesnim koracima, uz prekrasan ambijent terma Čatež i kućica koje plutaju jezerom, u novom video spotu ostavile su dojam nekih dalekih i prekrasnih Maldiva i nagovijestile ludo ljeto.

Za besprijekoran izgled Pamele i njenih gostiju u video spotu 'Prijateljica' pobrinuli su se poznati dizajner Ivan Alduk, frizer Zvonimir Franić te šminkerica Dajana Pajkić.

S novom pjesmom, u kojoj se brzom i ljetnom ritmu pridružio i gudački kvartet, Pamela Ramljak će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu. Najveći i najpoznatiji festival domaće zabavne glazbe u Hrvatskoj, ove godine održat će se 13. i 14.6. u Vodicama, a Pamela će se po prvi puta predstaviti ovoj publici.

Osim priprema za CMC festival i rada na novim pjesmama, Pamela će biti zauzeta i proljetnom turnejom mjuzikla Jadnici/Les Miserables u kojem igra glavnu ulogu Fantine. Prva izvedba ove proljetne turneje održat će se u Osijeku, subota, 24.5., u dvorištu Vege (Tvrđa), s početkom u 20h.

Tekst / Fotografije: Press
{gallery}albumi/pamela290414:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.