Pobjednice She's got the look su Sara Siladji i Petra Džinić Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 10. svibnja 2021. god. u 12:15

she0505211

 

U prvoj sezoni hrvatskog izdanja showa She's got the look, u kojem su sudjelovale djevojke iz Hrvatske i Srbije, pobijedile su devetnaestogodišnja Sara Siladji iz Vrbovca i dvadesettrogodišnja Petra Džinić iz Križa.

 

She's got the look emitirao se tijekom mjesec dana na Hype TV-u kroz četiri epizode koje je vodila Elena Dizdar. Producentica za Hrvatsku Antonela Ivanović odabrala je deset djevojaka koje su prema pravilima natjecanja eliminirane po dvije u svakoj epizodi. Zadatak koji je ocjenjivao žiri u sastavu Vedrana Linardić, Ivana Delač, Marin Gospić i Jelena Katarina Kapa svaki je put bio drugačiji, a djevojke su morale pokazati i koliko su fotogenične pred foto objektivom Anđele Stipić te kako se snalaze u zadanim temama predstavljajući odjeću dizajnera Ivane Jurić, A.r.m.dizajn, Mirela's ili glumačkim zadacima prezentirajući Uff drinks, Wiip, Anzotica cosmetics, Tiens i Premium mont i Profokus. Sve četiri hrvatske epizode snimljene su u prostoru Diamond Palace casina i u studiju United pop akademije u Zagrebu.

 

Ovaj regionalni show traži novu ljepoticu koja će se kao pobjednica natjecanja imati priliku okušati u svijetu modelinga u regiji. Castinzi za novu sezonu, u kojem se uključuju i ljepotice iz Crne Gore, su u tijeku pa producenti pozivaju sve zainteresirane djevojke da se prijave i informiraju putem društvenih mreža showa.

 

Tekst: Press
Fotografije: Anđela Stipić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.