severina0401211

Iako se izreka ''glazba spaja ljude'' veže uglavnom za neka bezbrižnija vremena, tijekom kojih smo u glazbi mogli uživati na velikim koncertnim spektaklima, okruženi s bezbroj sretnih ljudi, večeras ćemo biti svjedoci vremena u kojem nas ta ista glazba može povezivati u emociji i ljubavi i na daljinu. Može nas na trenutak odmaknuti od iscrpljenosti koju nam je donijela godina koju konačno napuštamo.  Kako smo bili ujedinjeni u solidarnost koju je cijela regija pokazala prema ljudima pogođenim strašnim potresom u Petrinji, Glini i Sisku, tako se i večeras možemo ujediniti u ispraćaju ove teške godine za cijelo čovječanstvo.

Naime, Severinina četvrta regionalna turneja 'The Magic Tour' završila je otprilike u ovo vrijeme prošle godine, s idejom o nastavku iste i početkom 2020. godine. Ipak, (ne)prilike koje su pogodile čitav svijet, a glazbenu industriju ponajviše, to su onemogućile, a ova turneja ostala je zapamćena kao posljednji regionalni koncertni spektakl.

Vrlo simbolično, upravo će ta višestruko nagrađivana turneja večeras biti prikazana diljem regije, točnije, snimka zagrebačkog koncerta, najemotivnijeg u Severininoj karijeri.

I dok će Bosna i Hercegovina (BHT1, 21:00h), Slovenija (POP TV, 21:45h) i Makedonija (KANAL 5, 22:30h) njome ispratiti Staru godinu, Hrvatska će sa Severinom ući u Novu godinu (HTV1, 00:25h). Paralelnim prisustvom na čak četiri regionalne TV postaje s nacionalnom koncesijom, Severina je jedini izvođač na ovim prostorima, kojem je to pošlo za rukom u novijoj povijesti.

Gledatelji će tako moći uživati u ''bajci za cijelu obitelj i sve generacije'', jer će tijekom koncerta biti izvedene i stare i nove Severinine pjesme, uz pratnju 15 vrhunskih glazbenika i članova gudačkog orkestra. Na najsuvremenijoj bini svjetskog standarda izmjenjivat će se magični trikovi, kao i uvježbane koreografije u izvedbi 16 najboljih regionalnih plesača i plesačica. Kostimi će se transformirati iz jednog u drugi, uz dosad neviđeni light na ovim prostorima te fantastičnu video produkciju. Sve to dodatno je začinilo ono najbitnije, što je isijavalo iz Severine, a to je čista emocija.

Nekoliko dana nakon Nove godine, Severinin koncert iz 2009. godine 'Tridesete uživo' bit će prikazan i u Srbiji (RTS2).

Tekst: Press
Fotografije: Jani Ugrin

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO