Tara provocira novim latino ritmom Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 08. srpnja 2021. god. u 12:11

tara070721

 

Ako pripremate ljetni soundtrack onda definitivno uvrstite na popis i novu Tarinu pjesmu 'Karte na stol'. Riječ je o vrućem, zaraznom latino ritmu koji vas zove na ples. 'Ovaj ritam mi jako odgovara jer volim salsu, bachatu i sve latino plesove što autor glazbe i stihova Ivan Zak jako dobro zna i to je bila inspiracija za ovu pjesmu koja je idealna za vruće ljetne noći i plesanje ispod zvjezdanog neba. Nema boljeg osjećaja nego zapjevati i zaplesati s publikom i s njima stvarati uspomene. Veselim se koncertima koji su u najavi i nadam se da više neće biti odgađanja', poručila je Tara koja nas uvodi u ljeto laganim, zavodljivim latino ritmom, a mnogi ponovo komentiraju da pjevačica neodoljivo podsjeća na latino divu J.Lo.

 

Spot za novu pjesmu potpisuje IZ Production, a u spotu se pojavljuje i bivši Mister Turizma Hrvatske Antonio Lamaro koji glumi zavodnika u ovom rasplesanom spotu koji odlično dočarava atmosferu noćnog kluba. Prava provokacija za sve one željne izlazaka i dobre zabave.

 

Tekst: Press

 

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.