Tisuću minuta proba za Danijelin spektakl u Puli Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 13. svibnja 2019. god. u 13:06

danijela1005

 

Nova glazbena turneja Danijele Martinović Neopisivo po svemu je drugačija od ostalih. Čak tisuću minuta proba odrađeno je ususret koncertu koji će se ove subote, 18. svibnja od 20 sati održati u Istarskom narodnom kazalištu u Puli. Novi aranžmani svima nam znanih skladbi zapisani su na čak 350 stranica nota. Zarazni zvuk koji podsjeća na neka davna vremena pravo je osvježenje na hrvatskoj glazbenoj sceni. Udaraljke, bongosi, kontrabas, harmonika i klarinet samo su neki od instrumenata koji će Danijelinim ali i drugim hitovima dati posebnu čar.

 

U ovoj se novoj glazbenoj priči nastojao pomiriti artistički pristup, a opet se pazilo da pjesme ne izgube svoj prepoznatljivi hitoidni prefiks. Koncept i naglasak ove turneje je na intimnijem prostoru u kojem će i publika na neki način sudjelovati u samom sadržaju. Ovo cijelo zanimljivo glazbeno putovanje bit će upotpunjeno brojnim iznenađenjima za publiku.

 

Danijela Martinović u suradnji sa stilisticom Teom Jurilj odjevnim će kombinacijama dati dašak glamura te se vratiti visokoj modi. Inspiraciju crpe iz doba Art Decoa koji objedinjuje sklad i kreativnost u cjelinu. Haljine se posebno šiju za ovu turneju. Tako i prateći bend stoji uz bok, te se približava zavodljivom i šarmantnom stilu "zlatnih dvadesetih" gdje ni klasično odijelo ne izgleda konzervativno.

 

U ovu glazbenu priču Danijela je uključila i vladinu Zakladu „Hrvatska za djecu". Prihod od prodanih ulaznica s koncerata u Puli, Dubrovniku, Zadru, Varaždinu i Zagrebu namijenjen je Zakladi. Vrhunac ove višemjesečne turneje Hrvatskom veliki je koncert Danijele u organizaciji Zaklade u KD Vatroslava Lisinskog u listopadu ove godine.

 

Ulaznice za koncert u Puli mogu se kupiti na blagajini INK Pula kao i on line putem službene web stranice Istarskog narodnog kazališta, www.ink.hr.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.