zanamari2408231

Iako ju u zadnje vrijeme pratimo kroz fotografije i fitness videa na društvenim mrežama, a ona uglavnom samozatajno čuva svoje privatne misli, svoju obitelj i osjećaje podalje od javnosti, Žanamari nam se obratila s novom pjesmom „To sam ja".

"Kad prođe previše vremena da ne napišem pjesmu osjetim da se u meni počne gomilati neka čudna i slojevita zbrka emocija koje se moraju posložiti. Baš kao što ponekad temeljito moraš posložiti ormare ili slike u mobitelu. U takvim momentima, poput erupcije vulkana, u mom životu se jednostavo mora dogoditi da iz mene izađe pjesma. Tako da je i 'To sam ja' svojevrsna erupcija dark strane mog viđenja ljubavi za koju još nisam naučila mora li biti toksična da bi bila prava, ali evo, čovjek uči dok je živ pa možda jednom naučim i ja. Do tad je najbitnije ostati svoja, snažna, neuhvatljiva za one koji te ne znaju pratiti, ponosna na sve verzije sebe pa čak i one koje ljudi osuđuju i ne razumiju. Od žena se očekuje previše žrtvovanja i ukalupljivanja te ako imalo iskaču iz stereotipa, bivaju na neki način kažnjavane. No kad si toliko ozdravila u svojoj glavi, jednostavno prihvatiš da ćeš u pričama onih koji ne mogu dokučiti tvoju razinu mentalnog napretka uvijek biti negativac, pa im jednostavno samo kažeš - Jesam, to sam ja! - bez prevelikih rasprava i opravdavanja i u sebi im poželiš da i oni ozdrave. Ova pjesma se jednostavno morala dogoditi te vas puštam da ostatak priče iskusite kroz slušanje pjesme i gledanje spota." - ispričala je Žanamari povodom premijere spota za novu pjesmu „To sam ja".

"Pjesmu i spot smo radili zajedno Mario i ja, kao i uvijek, iako sam ovaj put otišla korak dalje te se sama dala i u režiju i u montažu spota. Oni koji me znaju i prate točno će znati zašto se spot snimao točno na ovim lokacijama i što točno simbolizira Kartaz, bijeli konj koji se pojavljuje u spotu. Ovim putem bih zahvalila predivnoj ekipi Hilton Imperial hotela u Dubrovniku što su već dugo nekako dio mojih projekata i što je to mjesto postalo značajno u mojoj priči. Hvala i dečkima iz "Wild Brač" dvojca koji su mi omogućili da upoznam Kartaza i pomaknem svoje granice. Na kraju želim zahvaliti i divnim vlasnicima vile Marco Polo u Bastu na gostoprimstvu i pomoći, a moram spomenuti da je dan kad smo snimali scene u vili bio najtopliji dan ove godine! Kad Žaky nešto odluči i zamisli, onda se snima i na plus 40 stupnjeva" - rekla je Žanamari.

Tekst i glazbu za pjesmu "To sam ja" napravili su zajedno Žanamari i Mario Perčić.

Za glazbenu produkciju također je zaslužan Mario, koji je bio i iza kamere pri stvaranju ovog za Žanamari znakovitog glazbenog spota kojeg je sama režirala i montirala.

Po pitanju skorašnjih planova Žanamari kaže da je i dalje na vezi s jednim od njoj nadražih songwritera, Fayom, s kojim je prošle godine surađivala na pjesmi „Dugo" - „Kujemo jedan novi projekt te je izgledno da na idući singl ipak nećete morati čekati ovoliko "dugo"! - rekla je Žanamari za kraj.

Tekst: Press
Fotografije: PR


PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO