Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 HNK u Zagrebu - Samostalna revija Ivane Jurić - 05.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. lipnja 2022. god. u 12:07

revija0606221

 

Ivana Jurić, nakon prve uspješne samostalne revije prije tri godine u Klovićevim dvorima, predstavila je sinoć ispred Hrvatskog narodnog kazališta svoju novu kolekciju. Topla proljetna večer, koji je vodio Davor Garić, bila je idealna za modnu poslasticu. U publici su uživali pjevačica Indira Vladić, Lidija Bačić te Ivana Lovrić iz grupe Colonia, voditeljica Mia Kovačić, Lucija Lugomer, Tihana Harapin, bivše Miss Hrvatske Antonija Gogić Bračulj te Nina Slamić Gudeljević , nekadašnje Miss Universe Ivana Mišura Vlaović, Mia Pojatina Žaja i Sarah Ćosić Ivanković, Ivančica Pahor, Matea Vukmirović, voditelji HRT-a Uršula Tolj i Davor Meštrović i brojni drugi.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Balkanske noći - 04.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. lipnja 2022. god. u 12:06

 

U Gallery Clubu na Jarunu i ove su se subote gosti zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i atraktivne plesačice na partyju naziva 'Balkanske noći'. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama u nastavku.


Opširnije...
 
Ritz Club Zagreb - Cuba - 03.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. lipnja 2022. god. u 12:06

 

Petak je u Ritz Clubu u Zagrebu donio nevjerojatan spoj glazbe i ugođaja uz večer nazvanu Cuba. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu. Za vruću glazbu na plesnom podiju zadužen je bio DJ Zorden.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Nikolija Live - 03.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. lipnja 2022. god. u 12:06

gallery0406221

 

Još jedan petak u Gallery Clubu u Zagrebu prošao je u sjajnoj atmosferi. Odlična Nikolija pobrinula se je da svi bez prestanka plešu uz zavodljive ritmove čitavu noć. Veliki broj atraktivnih djevojaka dodatno je podigao vruću atmosferu u klubu.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Summer terrace opening - 14.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 18. svibnja 2022. god. u 07:08

 

Nakon niz odličnih partyja, ludih vikenda i sjajnog odaziva publike prošle sezone, Gallery Club u subotu je priredio svečano otvorenje terase. Za vruće ritmove pod vedrim nebom zadužen je bio DJ Joe 2 Shine, koji je sve rasplesao najnovijim ljetnim hitovima. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 480

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.