central0205241

Otvorenje sezone u Central the Club Split proteklog utorka bio je događaj koji je prizvao uzbuđenje i energiju u samom srcu grada. Ova ekskluzivna večer, s kojom je najavljen početak ljetne sezone, privukla je ugledne goste i zaljubljenike u noćni život. Prostor kluba Central, smješten u samom centru Splita, bio je preplavljen sofisticiranom atmosferom čim su se vrata otvorila. Gosti su bili dočekani sa šampanjcem i koktelima dobrodošlice. Dekoracija je bila besprijekorno elegantna, s detaljima koji su odisali luksuzom i modernim stilom.

Glazba je bila neodoljiva, s vrhunskim DJ-ima koji su puštali najnovije hitove i omiljene plesne uspješnice. Plesni podij bio je brzo ispunjen gostima koji su se prepustili ritmu i zabavi. Svjetla su stvarala zapanjujuću atmosferu, stvarajući savršeni ambijent za vrhunski provod.

Osim glazbe i plesa, gosti su imali priliku uživati u ekskluzivnoj ponudi pića i koktela koje su profesionalni barmeni pripremali s vještinom.

Posebna atrakcija večeri bila je izvedba plesača i umjetnika performansa koji su izveli dinamične nastupe na pozornici kluba. Njihove akrobacije i koreografije dodatno su oduševile prisutne i pridonijele nezaboravnom doživljaju.

Otvorenje sezone u Central the Club Split bilo je također prilika za susret s mnogim poznatim osobama i lokalnim influencerima koji su stvorili uzbuđenje i energiju ove večeri.

Cijelo događanje proteklo je u iznimnoj atmosferi, a zadovoljstvo gostiju bilo je vidljivo na svakom koraku. Otvorenje sezone definitivno je postavilo visoku letvicu za ostatak ljetnih događanja u Splitu i označilo početak nezaboravnog ljeta u Central the Clubu.

Ovaj spektakl pokazao je da je Central the Club Split mjesto koje će i ove sezone biti epicentar vrhunskog noćnog života. Uz očekivanje mnogih sljedećih događanja, svi prisutni su se razišli s osmijehom na licu i uzbuđenjem za ono što slijedi.

Tekst: P.A.
Fotografije: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO