revelin3004241

Prošlog utorka, kultni dubrovački noćni klub Culture Club Revelin bio je domaćin jedne od najpoznatijih regionalnih glazbenih zvijezda - Severine Vučković. Ova popularna pjevačica i ikona estrade održala je nezaboravan nastup pred brojnom publikom koja je došla iz cijele regije da bi uživala u njezinom izvanrednom talentu i energiji.

Severina je zavodljivo zabavljala publiku svojim hitovima, a atmosfera u klubu bila je električna. Njezina karizma na pozornici osvojila je srca prisutnih, dok su mnogi plesali i pjevali u ritmu njezine glazbe.

Među poznatim licima u publici isticao se i svjetski poznati tenisač Novak Đoković. Njegovo prisustvo dodatno je začinilo već sjajnu atmosferu, dok je klub živnuo od energije koja je prštala sa svih strana.

Culture Club Revelin, poznat po svojoj povijesti i kao omiljena destinacija za glazbene događaje, još je jednom dokazao svoju sposobnost privlačenja vrhunskih izvođača i publike. Severinin nastup definitivno je bio jedan od najboljih načina za najavu odlične ljetne sezone ovog popularnog kluba, ostavljajući iza sebe nezaboravne trenutke za sve prisutne.

Ovaj događaj samo je potvrdio Dubrovnik kao epicentar kulturne i glazbene scene na Jadranu te kao destinaciju koja privlači ljude iz različitih dijelova svijeta, uključujući i poznate ličnosti poput Novaka Đokovića.

Tekst: P.A.
Fotografije: Emil Varga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO