revelin0507241

Prošli petak, 5. srpnja, dubrovački Culture Club Revelin bio je središte nevjerojatne zabave i glazbenog spektakla. Poznati DJ Zerb priredio je večer za pamćenje, dok su atraktivne plesačice dodatno zagrijale već vruću ljetnu noć.

DJ Zerb, brazilski producent i DJ koji je postao globalna senzacija zahvaljujući svojim energičnim nastupima i hitovima, odveo je publiku na nezaboravno glazbeno putovanje. Njegov jedinstveni miks elektronske glazbe, housea i EDM-a natjerao je sve prisutne na ples do ranih jutarnjih sati. Revelinova publika, koja je uvijek poznata po svojoj strastvenoj ljubavi prema glazbi, dočekala je Zerba s oduševljenjem i nije prestajala plesati cijelu noć.

Osim glazbenog spektakla, večer su dodatno začinile atraktivne plesačice koje su svojim senzualnim pokretima i koreografijom podigle atmosferu na novu razinu. Njihov nastup bio je savršeno usklađen s Zerbovom glazbom, stvarajući sinergiju koja je ostavila publiku bez daha. Kostimi, svjetlosni efekti i plesne točke bili su pravi vizualni spektakl koji je dodatno zagrijao već vruću dubrovačku noć.

Culture Club Revelin, smješten unutar povijesnih zidina dubrovačkog Revelina, poznat je po svojoj jedinstvenoj atmosferi koja spaja bogatu povijest i suvremeni dizajn. Te noći, klub je bio prepun mladih i energičnih ljudi koji su došli uživati u glazbi i plesu. Sjajan zvučni sustav, impresivna rasvjeta i vrhunski DJ-evi čine Revelin jednim od najprestižnijih klubova na Jadranu.

Noć u Culture Club Revelinu bila je pravi primjer vrhunske zabave koja Dubrovnik čini jednim od najpoželjnijih ljetnih odredišta. DJ Zerb i atraktivne plesačice pokazali su kako izgleda spoj glazbenog i vizualnog spektakla, stvarajući noć koja će se dugo pamtiti. Ako ste propustili ovaj događaj, svakako pratite najave Revelina za nadolazeće ljetne noći koje obećavaju još više glazbe, plesa i nezaboravnih trenutaka.

Culture Club Revelin još jednom je dokazao zašto je nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje vrhunske zabave i glazbe.

Tekst: P.A.
Fotografije: Emil Varga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO