dubrovnik0407241

Novo najljepše mjesto za glazbena događanja s čarobnim pogledom, Park Orsula, ugostio je poznati hrvatski glazbeni brend BSH i DJ zvijezdu Ben Sterlinga. 500 posjetitelja uživalo je u vrhunskoj zabavi s čarobnim pogledom na Dubrovnik. Događaj se održao u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika.

Zabava je počela u 18 sati, a oni koji su stigli među prvima imali su se prilike uvjeriti zašto je Park Orsula mjesto o kojem se ovog ljeta priča. Zalazak sunca s pogledom na Grad iskustvo je koje se dugo pamti. Glazbom su ga uljepšale domaće DJ snage - Pablo Panda, Yakka i Bozzo koji su nastupili prije glavne zvijezde večeri, Britanca Sterlinga.

Ovaj događaj bio je povratak brenda BSH u Dubrovnik. Iduća velika događanja u organizaciji brenda su party ljeta - nastup DJ mega zvijezde Solomuna u povijesnom kamenolomu Cave Romane u istarskom Vinkuranu te onaj na povijesnoj crkvenoj građevini, a danas poznatoj ljetnoj pozornici Crekvina u Kastvu. Ulaznice za sva BSH događanja mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

Tekst: Press
Fotografije: Dean Tošović

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO