revelin0604241

U subotu navečer, Dubrovnik je zaiskrio glazbenom energijom jer je Culture Club Revelin ugostio nezaboravan party pod nazivom "Kazin 3.0". Ovaj događaj je bio vrhunski glazbeni doživljaj, s DJ Time Jackom i DJ Bozzom za DJ pultom. Culture Club Revelin, poznat po svojoj bogatoj glazbenoj ponudi i spektakularnoj atmosferi, bio je savršeno mjesto za ovu večer zabave. Posjetitelji su bili oduševljeni energijom i glazbenim izborom koji su ponudili DJ Time Jack i DJ Bozzo. Njihov spoj hitova i elektronskih ritmova doveo je do plesnog ludila među gostima.

DJ Time Jack, s bogatim iskustvom i širokim repertoarom glazbe, uspio je održati publiku na nogama cijele noći. S druge strane, DJ Bozzo svojim karakterističnim stilom dodao je poseban šarm i energiju ovom glazbenom događaju. Njihov dinamični nastup bio je pravi hit među ljubiteljima elektronske glazbe u Dubrovniku.

Atmosfera u Culture Clubu Revelin bila je elektrizirajuća, a oduševljenje gostiju nije jenjavalo ni trenutka. Plesni podij bio je ispunjen energijom i pozitivnom vibrom, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

"Kazin 3.0" u Culture Clubu Revelin definitivno je bio vrhunac subotnje večeri u Dubrovniku. Ova kombinacija vrhunskih DJ-a i jedinstvene atmosfere kluba ostavila je snažan dojam na sve prisutne. Za ljubitelje elektronske glazbe, ova noć bila je prilika za istinsko uživanje u najboljem što Dubrovnik može ponuditi u svijetu glazbe i zabave.

Tekst: G.K.
Fotografije: Emil Varga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO