vanilla0504241

U petak navečer, popularna bosanska pjevačica Džejla Ramović oduševila je publiku u Splitu svojim nastupom u Vanilla Clubu. Atmosfera u klubu bila je nevjerojatna dok je Džejla izvodila svoje hitove pred oduševljenim obožavateljima. Džejla Ramović, koja je postala poznata kao pobjednica talent showa "Zvezde Granda", pokazala je svoj raskošan vokal i scenski šarm pred splitskom publikom. Njezina energija i karizma nisu samo zabavljale, već su i povezale prisutne u zajedničkoj ljubavi prema glazbi.

Vanilla Club, koji je već poznat po organiziranju vrhunskih glazbenih događanja, bio je savršeno mjesto za ovaj koncert. Posjetitelji su uživali u spektakularnom showu koji je trajao satima, uključujući razne hitove iz Džejlinog repertoara. Atmosfera je bila puna pozitivne energije, svi su plesali i uživali u glazbi do kasno u noć.

Ova večer definitivno je dokazala zašto je Džejla Ramović tako omiljena među glazbenim obožavateljima. Njezina izvedba bila je nezaboravna, ostavljajući publiku željnu više. Nakon koncerta, mnogi su izrazili nadu da će Džejla uskoro ponovno posjetiti Split kako bi ponovno osvojila srca svojih obožavatelja.

S obzirom na sjajnu atmosferu i veliku popularnost Džejle Ramović, ovaj koncert definitivno je bio vrhunac zabavne scene u Splitu ovog vikenda. Vanilla Club je još jednom dokazao svoju reputaciju kao vrhunsko odredište za glazbene poslastice, a Džejla Ramović ostavila je neizbrisiv dojam svojim nastupom.

Tekst: N.K.
Fotografije: Damira Kalajzic

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO