revelin1605241

Prošlog četvrtka, dubrovački Culture Club Revelin bio je poprište spektakularnog partyja koji su obilježili nastupi DJ Bozza i DJ Speeda. Poznati po svojoj energiji i sposobnosti da rasplešu publiku, ova dvojica DJ-eva priredili su noć za pamćenje, privukavši ljubitelje elektronske glazbe iz cijele regije.

DJ Bozzo, poznat po svojim inovativnim miksovima i energičnim setovima, započeo je večer nizom popularnih hitova i remikseva koji su odmah podigli atmosferu. Njegov talent za spajanje različitih žanrova elektronske glazbe oduševio je posjetitelje i natjerao ih na ples od prvih taktova. Svjetlosni efekti i vrhunska produkcija dodatno su pojačali doživljaj, stvarajući nezaboravnu atmosferu u prepunom klubu.

Nakon DJ Bozza, na scenu je stupio DJ Speed, koji je svojim setom nastavio držati energiju na visokom nivou. Njegov brzi ritam i dinamični prijelazi održavali su publiku na nogama cijelu noć. DJ Speed je pokazao zašto je jedan od najtraženijih DJ-eva na sceni, donoseći svježinu i nevjerojatnu energiju u svaki svoj nastup.

Culture Club Revelin, smješten unutar povijesnih zidina Dubrovnika, još jednom je potvrdio svoj status kao jedno od najatraktivnijih mjesta za noćni život na Jadranu. Kombinacija povijesnog ambijenta i moderne klupske scene pruža jedinstveno iskustvo koje privlači posjetitelje iz cijelog svijeta. Ovaj klub redovito ugosti neke od najpoznatijih DJ-eva i izvođača, a prošli četvrtak nije bio iznimka.

Reakcije publike bile su izuzetno pozitivne. Posjetitelji su uživali u svakom trenutku, a mnogi su istaknuli kako je ovo bio jedan od najboljih partyja u sezoni. Energična atmosfera, vrhunska glazba i nezaboravni nastupi DJ Bozza i DJ Speeda učinili su ovu noć posebnom i nezaboravnom.

Prošli četvrtak u Culture Clubu Revelin bio je još jedan dokaz zašto je ovaj klub epicentar zabave i vrhunske glazbe na Jadranu. Uz nastupe DJ Bozza i DJ Speeda, Dubrovnik je doživio noć koja će se dugo pamtiti. Ovaj događaj postavio je visoke standarde za buduće partyje i još jednom pokazao kako Revelin nastavlja biti mjesto gdje se stvaraju nezaboravni trenuci.

Tekst: P.A.
Fotografije: Emil Varga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO