vanilla1005241

Nastup popularnog pjevača Joleta prošlog petka u Vanilla Clubu u Splitu bio je nezaboravan događaj koji će se dugo pamtiti. Klub Vanilla, poznat kao sinonim za vrhunsku zabavu i nezaobilazno mjesto za noćne izlaske u Splitu, u petak je bio ispunjen energijom i oduševljenjem obožavatelja koji su došli uživati u hitovima omiljenog pjevača​.

Jole je na pozornici priredio spektakl pun energije i pozitivnih emocija, izvodeći svoje najveće hitove kao što su "Duša od papira", "Kamatarka" i "Zove, zove, Jole, Jole". Publika je pjevala zajedno s njim, stvarajući fantastičnu atmosferu koja je trajala do kasnih noćnih sati. Poseban trenutak nastupio je kada je Jole izveo nekoliko pjesama na zahtjev publike, pokazujući svoju bliskost s obožavateljima i spontani duh koji ga čini jednim od najvoljenijih izvođača na domaćoj sceni​.

Vanilla Club, smješten blizu stadiona Poljud, ponovno se pokazao kao savršeno mjesto za ovakve događaje, s izvrsnim ozvučenjem i svjetlosnim efektima koji su dodatno pojačali doživljaj. Organizacija i atmosfera u klubu bili su na najvišoj razini, potvrđujući zašto je Vanilla jedan od najpopularnijih klubova u Splitu​.

Ovaj nastup je još jedan u nizu uspješnih koncerata Jole, koji je svojim dugogodišnjim radom i talentom osigurao posebno mjesto u srcima svojih obožavatelja. Ako ste propustili ovaj spektakl, svakako pratite najave za buduće događaje u Vanilla Clubu jer svaki njihov događaj obećava nezaboravan provod​.

Tekst: P.A.
Fotografije: Antonio Mirko Macan

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO