vanilla1904241

Prošlog petka, Vanilla Club u Splitu bio je domaćin nezaboravne glazbene noći, a posebna gošća večeri bila je atraktivna DJ Forora. Ova talentirana glazbenica nije samo preuzela DJ pult već je osvojila srca publike svojim energičnim setom. Atmosfera je bila na vrhuncu već od početka večeri, s ljudima koji su se okupili u iščekivanju nevjerojatnog glazbenog putovanja. Kad je DJ Forora preuzela kontrolu, prostor se odmah pretvorio u vrući plesni podij. Njen spoj elektronskih beatova, house glazbe i ponekad neočekivanih remiksa poznatih hitova držao je publiku u ekstazi cijele noći.

Ono što je posebno impresioniralo jest Fororin sjajan osjećaj za ritam i sposobnost da čita svoju publiku. Svaki prijelaz bio je besprijekorno izveden, a mješavina žanrova držala je svakog plesača na podiju. Njezina interakcija s publikom bila je još jedan ključni element koji je doprinio fantastičnoj atmosferi.

Vanilla Club dobio je novu dozu energije i stila zahvaljujući DJ Forori. Njen nevjerojatan set bio je savršen spoj za sve ljubitelje plesne glazbe koji su tražili izlazak iz svakodnevice. Bilo je osvježavajuće vidjeti kako žar i strast za glazbom prelaze s DJ pulta na plesni podij.

Nakon više od pet sati neprekidnog plesa, DJ Forora se oprostila od oduševljene publike, ali je ostavila neizbrisiv dojam. Ovaj nastup definitivno je označio Vanilla Club kao vodeću destinaciju za nezaboravne glazbene doživljaje u Splitu.

S nestrpljenjem iščekujemo Fororin sljedeći povratak u Vanillu, dok se sjećamo ove nevjerojatne večeri koja će ostati urezana u sjećanjima svih koji su bili prisutni.

Tekst: N.K.
Fotografije: Antonio Mirko Macan

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO