revelin1304241

Prošle subote, dubrovački klub Culture Club Revelin uzburkao je atmosferu svojim spektakularnim gostovanjem popularnog Lexington benda. Ovaj poznati sastav iz Srbije oduševio je dubrovačku publiku svojim zaraznim ritmovima i energičnim nastupom. Lexington band je svojom karizmom i glazbenom izvedbom stvorio nezaboravno iskustvo za sve prisutne. Njihova sposobnost da povežu s publikom i stvore nevjerojatnu energiju na pozornici bila je neosporna. Klub je bio ispunjen ljubiteljima dobre glazbe koji su uživali u svakom trenutku nastupa.

Atmosfera u Culture Clubu Revelin bila je električna dok su članovi Lexington benda izvodili svoje najveće hitove. Publika je plesala i pjevala uglas s bendom, stvarajući nevjerojatnu sinergiju i euforiju koja je trajala cijelu noć.

Lexington band je predstavio svoje najnovije pjesme, ali nije izostalo ni izvođenje njihovih prepoznatljivih uspješnica koje su osvojile srca fanova diljem regije. Njihov prepoznatljiv zvuk, spoj popa, rocka i tradicionalnih balkanskih elemenata, oduševio je prisutne i ostavio snažan dojam.

Ovaj spektakl glazbe i emocija podsjetio je sve prisutne koliko je važno doživjeti glazbu uživo i podijeliti tu radost s drugima.

Na kraju nastupa, ovacije i pozitivne reakcije publike bile su jasan pokazatelj koliko su Lexington bend i Culture Club Revelin zajedno stvorili nezaboravnu glazbenu noć. S nestrpljenjem se očekuju buduća gostovanja ovakvih glazbenih izvođača koji čine dubrovačku scenu tako živom i nezaboravnom.

Tekst: P.F.
Fotografije: Emil Varga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO