vanilla1204241

Prošlog petka, popularni splitski klub Vanilla ugostio je izuzetno atraktivnu i talentiranu pjevačicu Mineu. Ova poznata glazbenica svojim je energičnim nastupom oduševila publiku te ostavila neizbrisiv trag svojim zvukom i karizmom. Minea, koja je poznata po svojoj snažnoj vokalnoj izvedbi i zaraznoj energiji na pozornici, nije razočarala svoje obožavatelje koji su se okupili u klubu. Njezina sposobnost da hipnotizira publiku svojim hitovima i nevjerojatnom izvedbom ostavila je sve prisutne bez daha.

Atmosfera u klubu bila je nevjerojatna, svi su plesali i pjevali uz Mineine poznate pjesme. Njezin šarm i karizma u kombinaciji s glazbenim talentom stvorili su nezaboravno iskustvo za sve prisutne. Minea je izvodila svoje najpoznatije hitove. Njezina sposobnost da stvori intimnu atmosferu činila je da se svaki gost osjeća kao da je dio nečeg posebnog.

Ovaj događaj u klubu Vanilla bio je podsjetnik na to koliko glazba može povezati ljude i stvoriti nezaboravna iskustva. Mineina izvedba bila je dokaz njezine glazbene stručnosti i predanosti prema svojoj publici.

Svi prisutni oduševljeno su pozdravljali Mineu na kraju njezinog nastupa, a njezina pojava u klubu Vanilla sigurno će se dugo pamtiti među ljubiteljima glazbe u Splitu. S nestrpljenjem se očekuju budući nastupi ove talentirane umjetnice.

Tekst: N.K.
Fotografije: Damira Kalajzic

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO