arena0608221

Tony Cetinski kako i priliči najtraženijima, sinoć je još jednom potvrdio svoju veličinu i neprikosnovenu karizmu. U jedinstvenom ambijentu prepune pulske Arene, Tony je fenomenalnim nastupom u nadahnutom i impresivnom izdanju, otvorio ovogodišnji Adria Summer Festivala. Osim publikom, jedan od najpoznatijih svjetskih koncertnih amfiteatara bio je ispunjen i posebnom energijom koja je, između njih i Tonyja, vladala tijekom cijelog nastupa.

Istinski romantičar na domaćem je terenu izveo neke od svojih najljepših pjesama. Kako bi sinoćnji ugođaj za sve bio još bolji i bogatiji, Tony je nastupio zajedno sa prijateljem i još jednim velikim regionalnim imenom Sergejem Ćetkovićem, čime će ova pulska večer svima ostati u trajnom sjećanju. Posebno iznenađenje publici bio je mladi i sve popularniji glazbenik Matija Cvek sa kojim je Tony na opće oduševljenje otpjevao hitove 'Lagala nas mala' i 'Morski vuk'.

'Uvijek poseban ambijent i onaj osjećaj da si svoj na svome. Veličanstveno je bilo. Bend i suradnici kao i gost Matija Cvek, bili su na visini zadatka. Nikada nije lako izaći pred svoje i zapjevati ali kada se 'zakotrlja' pjesma za pjesmom, sve ide samo od sebe. Hvala Puli i svim gostima.', istaknuo je ovom prigodom Tony.

I ovom prigodom dokazao je zašto već godina neprikosnoveno vlada najvećim regionalnim koncertnim prostorima. Sjajnu karijeru obilježenu nebrojenim hitovima, među kojima i aktualni singl 'Čuvam ljubav', Tony uvijek pretvara u savršeni koncertni program koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Neiscrpnom energijom, pritom izvrsno balansirajući pjesmama i humorom, zadovoljava sve glazbene apetite publike.

Tekst: Press
Fotografije: Dren Kastriot Sadikaj / Lara Kozliček

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO