umag0208221

Glazbeni spektakl za pamćenje na Umag Music Nights priredio je jedan od vodećih DJ-a današnjice Fedde Le Grand. Prepuna Dance Arena i ove je večeri bila jedan od najveselijih plesnih podija na svijetu. Nizozemska zvijezda dobitnik je brojnih nagrada, a za svoje setove od 2007. godine konstantno je nagrađen mjestom u top 40 najboljih DJ-eva svijeta. U Dance Areni svirao je neke od svojih najvećih hitova među kojima je i Put Your Hands Up 4 Detroit.

„Ovo je bio jedan od najboljih provoda. U Hrvatskoj smo prvi puta i nismo očekivali da će za vrijeme našeg boravka ovdje nastupiti naš omiljeni DJ Fedde le Grand!" - izjavila je Sandra iz Nizozemske.

Vikend je otvorila glazbeno - plesna atrakcija s Ibize Vida Loca. Unatoč kiši koja je ohladila zagrijani Umag, zarazna glazba ovih mladih ljudi rasplesanu Dance Arenu držala je na okupu. Slike s Umag Music Nights od proteklih dana šalju poruku izvrsne energije. Ona se pokazala kao sadržaj koji je 32. Plava Laguna Croatia Open Umag itekako oplemenio.

Tekst: Press
Fotografije: Plava Laguna Croatia Open Umag

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO