galija1406241

Jučerašnja noć u Caffe baru Galija u Opatiji bila je prava glazbena senzacija koja će se dugo pamtiti. Pod svjetlima reflektora i uz zvukove najboljih hitova, DJ Marin je uspio stvoriti atmosferu koja je sve prisutne digla na noge.

Večer je započela u opuštenom ritmu dok su se gosti okupljali i uživali u piću i društvu. No, s prvim taktovima DJ Marina, atmosfera je brzo dobila na intenzitetu. Marin, poznat po svom savršenom osjećaju za ritam i sposobnosti da osjeti publiku, započeo je set s hitovima koji su odmah privukli pažnju.

Kako je noć odmicala, DJ Marin je savršeno balansirao između različitih glazbenih žanrova, od housea i techna do popularnih pop hitova, zadovoljavajući tako različite ukuse posjetitelja. Najveći vrhunac večeri bio je kada je puštao miks klasičnih hitova 80-ih i 90-ih, koji su izazvali oduševljenje među svim generacijama prisutnima u klubu.

Svjetlosni efekti i savršeno ozvučenje dodatno su pojačali doživljaj, a plesni podij bio je ispunjen od početka do kraja. Gosti su se potpuno prepustili ritmu, a osmijesi na njihovim licima i energični plesni pokreti pokazali su koliko uživaju. DJ Marin je više puta komunicirao s publikom, dodatno podižući atmosferu i stvorivši osjećaj zajedništva.

Caffe bar Galija, smješten na atraktivnoj lokaciji uz more, pružio je savršen ambijent za ovakvu večer. Ugodna ljetna noć, osvježavajući kokteli i fantastična glazba stvorili su kombinaciju kojoj je bilo teško odoljeti.

Jučerašnja noć u Caffe baru Galija još jednom je pokazala zašto je ovaj bar jedno od najpopularnijih mjesta za izlazak u Opatiji. DJ Marin je svojim nastupom oduševio sve prisutne, pruživši im nezaboravnu noć ispunjenu vrhunskom glazbom i pozitivnom energijom. Oni koji su bili tamo, dugo će se sjećati ove noći, a oni koji su je propustili, sigurno će poželjeti da su bili dio ovog spektakla.

S nestrpljenjem iščekujemo nove glazbene večeri u Caffe baru Galija, nadajući se da će biti jednako spektakularne kao ova.

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO