galija1506241

Prošle subotnje noći Caffe Bar Galija u Opatiji bila je mjesto gdje su se spajali vrhunska glazba, ples i veselje. Glavni protagonist večeri bio je DJ Chilldo, koji je svojim glazbenim izborom uspio stvoriti atmosferu za pamćenje. Večer je započela laganim ritmovima, savršenima za uvod u noć ispunjenu plesom. Kako su se sati odmicali, DJ Chilldo je postepeno podizao tempo, miješajući različite žanrove i stvarajući neprekinuti niz hitova koji su tjerali posjetitelje na plesni podij. Njegova sposobnost da čita publiku i prilagodi se njihovoj energiji bila je očigledna, što je rezultiralo oduševljenim reakcijama okupljenih.

Caffe Bar Galija, smještena uz obalu, pruža jedinstven ambijent za ovakve događaje. Pogled na more, svježi morski povjetarac i zvukovi valova činili su savršenu pozadinu za glazbene setove DJ Chillda. Opatijska publika, poznata po svom ukusu za kvalitetnu glazbu i dobar provod, pokazala je koliko cijeni trud organizatora i talent izvođača.

Posebno je bilo zanimljivo vidjeti raznoliku publiku koja je posjetila Galiju te noći. Mladi parovi, grupe prijatelja, ali i stariji ljubitelji dobre glazbe, svi su zajedno uživali u ritmovima koje je DJ Chilldo pažljivo birao. Atmosfera je bila opuštena, ali istovremeno ispunjena energijom, što je dodatno pojačalo dojam jedne nezaboravne noći.

Organizatori događaja nisu zaboravili ni na kvalitetnu ponudu pića. Širok izbor koktela, vrhunskih vina i osvježavajućih bezalkoholnih pića bio je dostupan svima koji su željeli upotpuniti svoje iskustvo u Caffe Baru Galija. Posebno osmišljeni ljetni kokteli bili su pravi hit večeri, a šankeri su se pobrinuli da nitko ne ostane žedan.

DJ Chilldo je tijekom večeri nekoliko puta istaknuo koliko uživa nastupati u Opatiji, a njegov entuzijazam prenio se i na publiku. Zahvaljujući njegovom talentu i energiji, subotnja noć u Galiji bila je ispunjena smijehom, plesom i nezaboravnim trenucima.

Za sve one koji nisu uspjeli prisustvovati ovom događaju, ostaje nada da će DJ Chilldo uskoro ponoviti svoj nastup u Opatiji. Caffe Bar Galija još jednom je dokazala da je pravo mjesto za sve ljubitelje dobre glazbe i vrhunskog provoda. Do sljedeće subotnje noći, Opatija će s nestrpljenjem iščekivati nove glazbene poslastice koje će joj pružiti DJ Chilldo i slični talentirani izvođači.

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO