galija2109241

Ove subote, Caffe bar Galija u Opatiji bio je mjesto okupljanja svih ljubitelja dobre glazbe i vrhunske atmosfere. DJ Marin, poznat po svojim energičnim setovima i savršenom osjećaju za publiku, rasplesao je okupljene od ranih večernjih sati do samog jutra.

Večer je započela u opuštenom tonu, a kako su se redali hitovi, atmosfera u Galiji postajala je sve užarenija. Mnoštvo ljudi, od domaćih posjetitelja do turista, uživalo je u kombinaciji house ritmova, pop hitova i evergreena, koje je DJ Marin maestralno miksao, čuvajući energiju na visokoj razini tijekom cijele noći.

Galija, smještena uz samu obalu, pružala je savršeni ambijent za subotnju noć - svjetlucanje mora, povjetarac i zvuci dobre glazbe činili su ovu večer nezaboravnom. Plesni podij bio je ispunjen do posljednjeg mjesta, a gosti su pokazali da su spremni plesati sve do zore.

Kako je noć odmicala, energija nije jenjavala - DJ Marin je svoju magiju nastavio sve do jutra, kada su najuporniji plesači pozdravili sunce uz posljednje taktove glazbe.

Ako ste propustili ovu subotnju zabavu, ne brinite - Caffe bar Galija i DJ Marin zasigurno pripremaju još mnogo nezaboravnih noći!

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO