galija2709241

Unatoč kišnom vremenu i skorašnjem dolasku jeseni, sinoćnja zabava u Caffe baru Galija u Opatiji dokazala je da se dobro raspoloženje ne može zaustaviti ni lošim vremenom! Opatijski ljubitelji zabave okupili su se u Galiji kako bi uživali u nezaboravnoj noći uz energične ritmove koje je na DJ pultu priredio popularni DJ Danko.

Iako su turisti počeli odlaziti svojim domovima i sezona se polako bliži kraju, Galija je i dalje centar noćnog života u Opatiji. Atmosfera je bila usijana do ranih jutarnjih sati, a kiša koja je neprestano padala nije uspjela pokvariti zabavu niti raspoloženje. Posjetitelji su se zabavljali plesom, druženjem i opuštanjem uz omiljena pića, pokazujući da jesensko raspoloženje ne mora nužno značiti i kraj dobre zabave.

DJ Danko, poznat po svojim zaraznim ritmovima, savršeno je odabrao glazbu koja je publiku držala na nogama cijelu noć. Njegov nastup još je jednom potvrdio njegov status omiljenog DJ-a u regiji, a publika je s oduševljenjem pratila svaki njegov glazbeni miks.

Caffe bar Galija još je jednom pokazao da, bez obzira na vremenske uvjete ili turističku sezonu, zna kako prirediti večer za pamćenje. Ova noć bit će sigurno upisana kao još jedna uspješna zabava u dugom nizu događanja koje ovaj kultni opatijski lokal nudi svojim posjetiteljima.

Sve u svemu, kiša nije mogla pokvariti dobru vibru i odličnu energiju koja se sinoć osjećala u Galiji. Sudeći po atmosferi i raspoloženju gostiju, pred nama je još mnogo nezaboravnih večeri, bez obzira na promjene u vremenskim prilikama!

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO