drago2704241

U opatijskom klubu Drago, jučer je nastupio mega popularan, Balkan Trap zvijezda, Inas. Ovaj mladi umjetnik donio je svježinu i energiju na pozornicu te oduševio okupljenu publiku svojim jedinstvenim glazbenim stilom. Inas je započeo svoj nastup oko ponoći, stvarajući trenutak uzbuđenja među obožavateljima koji su čekali da čuju njegove hitove uživo. Sa svojim zaraznim ritmovima i autentičnim tekstovima, Inas je brzo osvojio srca publike. Klub Drago bio je ispunjen pozitivnom energijom i plesom tijekom cijele večeri.

Balkan Trap glazba, koju Inas predstavlja, kombinira tradicionalne balkanske melodije s modernim trap elementima, stvarajući zvuk koji odjekuje među mladom publikom diljem regije. Inas je na pozornici demonstrirao svoju vještinu i strast prema glazbi, čime je dokazao zašto je postao jedna od najbrže rastućih zvijezda u glazbenom svijetu.

Jedan od vrhunaca večeri bio je trenutak kada je Inas izveo svoj najpopularniji singl "Madrina", koji je trenutno na vrhu glazbenih ljestvica diljem Balkana. Publika je zajedno s Inasom pjevala tekstove, stvarajući nezaboravnu atmosferu.

Inas je na kraju zahvalio publici na podršci i obećao da će se uskoro vratiti s novim glazbenim projektima. Njegov nastup u klubu Drago definitivno je dokazao da je Balkan Trap žanr koji ne samo da opčinjava, već i oblikuje glazbenu scenu regije.

Tekst: N.K.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO